Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 ayıp sana makara yapacak başka adam yokmuydu forumda bilgi paylaşımı hakkındaki güvenimi kırdın admin protesto ediorum seni Vicdanım el vermedi duzelttim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Senin aradığın 30000 (otuzbin) kelvin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 kanka anlatmak istediğimi anladın sen ama bu ışığın gerçek adı 10000 kelvin kardeşim net ol bana snn ddğin sanayi işi tabir işte 30000kelvin die bir ışık olamaz radyoaktif olur o kardeşim kanka resmini çektiğin arabayı biz yaptık cartuning garage da &ay-er 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 kanka anlatmak istediğimi anladın sen ama bu ışığın gerçek adı 10000 kelvin kardeşim net ol bana snn ddğin sanayi işi tabir işte 30000kelvin die bir ışık olamaz radyoaktif olur o kardeşim kanka resmini çektiğin arabayı biz yaptık cartuning garage da &ay-er Resimdeki araçta 30k kelvin (mor) xenon kit yokmuydu ? hatta shootmyride Yılmazın çektiği bir resim vardı aradım bulamadım onu onda daha netti mor loş aydınlatma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Ayrıca Dikkat edin holojen merceğine xenon takmak istiyorsunuz,holojen merceği zamanla kararacak ve önünüzü aydınlatmayacaktır.. Bu önemli değil, çocuk önünü görmek değil kendini göstermek istiyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Resimdeki araçta 30k kelvin (mor) xenon kit yokmuydu ? hatta shootmyride Yılmazın çektiği bir resim vardı aradım bulamadım onu onda daha netti mor loş aydınlatma ogünüm bulamam adamı şimdi aracın sahibini.. çoktan devrettim tükkanı bu araçta zaten 5 yılı filan oldu hurdadır şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Bu önemli değil, çocuk önünü görmek değil kendini göstermek istiyor. cem abi yine duygularıma tercuman oldun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Kaliteli bir aydınlatma istiyorsanız 4300 K yı tek geçerim... Sisli ve yağmurlu havalarda önünüzü daha iyi görürsünüz.. Ayrıca Dikkat edin holojen merceğine xenon takmak istiyorsunuz,holojen merceği zamanla kararacak ve önünüzü aydınlatmayacaktır.. adaptif farlar zaten xenon kite uyarlanmış bir far versiyonudur erkan bey mercek kapaklarında yada merceğin akabindeki mekanizmada ısıyı dış ortama ileten hava kanalları mevcuttur bahsettiğiniz mercek kararması tüp gibi imal edilmiş kalitesiz mercek kitlerde görülen bir rahatsızlıktır verdiğiniz bilgiler için teşekkürler tabiikide mersedes yada bmw almış olsaydım 4300 k dan başka bir xenon kiti takmazdım tabiikide Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 bi şuna bakın nekadar abes durduğunu anlayacaksınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 ogünüm bulamam adamı şimdi aracın sahibini.. çoktan devrettim tükkanı bu araçta zaten 5 yılı filan oldu hurdadır şimdi Yav arabayla sahibini istemedim ki ben senden xenon kiti 30bin kelvin diye biliyordum ben Onu demek istedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 tamam be olum kafam kaldırmıo işte sabaha kadar çalıştım tecavüze uğrasam daha az hasar alırdım vaziyet o yani algı sıfır şu an idare et 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yav arabayla sahibini istemedim ki ben senden xenon kiti 30bin kelvin diye biliyordum ben Onu demek istedim tamam 10000 de sorcam 30000 de sorcam bakayım vakit bulduğumda artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 tamam be olum kafam kaldırmıo işte sabaha kadar çalıştım tecavüze uğrasam daha az hasar alırdım vaziyet o yani algı sıfır şu an idare et Ben hergün bu moddayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Ben hergün bu moddayım sen yaptığın iş akabinde sıcak para görüyon bu full motivasyona sebep oluyor bizim ayda bir suratımıza tükürüyorlar onada yarabbi şükür dioruz işte fark burda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 sen yaptığın iş akabinde sıcak para görüyon bu full motivasyona sebep oluyor bizim ayda bir suratımıza tükürüyorlar onada yarabbi şükür dioruz işte fark burda Benimde maaş günüm ayın 1 günü Emir. Neyse kötü maksatlı söylememiştim ben hergün aynı moddayım diye Geçmiş olsun umarım akşamına derin ve güzel bir uyku çeker dinleirsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap