Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
donanımhaber forumunda Focus III 1.6 125ps motorlarda performans problemi olduğu, özellikle yokuşlarda kalkış problemleri olduğuna dair bir tartışma var. Son mesajda, benzinli araç satışının bu nedenle durdurulduğu söylenmiş.
Kendi aracımda eski aracım(Fiat Bravo 1.4 T-Jet)'a göre performans düşüklüğü hissetsem de genel olarak Focus'un performansından memnunum.
Bu motor ile ilgili performans problemi yaşayan var mı?
Alıntı:
Merhaba,
Yeni focus almak için araştırma yapıyorum. Bayiden aldığım bilgiye göre şuan benzinli araç satışı yokmuş, araç bulunamıyormuş. Sebebini sorduğumda ilk serilerde performans problemi çıktığını bu sebeple benzinli siparişlerini durdurduklarını söylediler. Sorun yaşayanlar bir servise sorsunlar bakalım ne diyecekler?
Soru
Mesut Fidanoğlu
Merhaba,
donanımhaber forumunda Focus III 1.6 125ps motorlarda performans problemi olduğu, özellikle yokuşlarda kalkış problemleri olduğuna dair bir tartışma var. Son mesajda, benzinli araç satışının bu nedenle durdurulduğu söylenmiş.
Kendi aracımda eski aracım(Fiat Bravo 1.4 T-Jet)'a göre performans düşüklüğü hissetsem de genel olarak Focus'un performansından memnunum.
Bu motor ile ilgili performans problemi yaşayan var mı?
Alıntı:
Merhaba,
Yeni focus almak için araştırma yapıyorum. Bayiden aldığım bilgiye göre şuan benzinli araç satışı yokmuş, araç bulunamıyormuş. Sebebini sorduğumda ilk serilerde performans problemi çıktığını bu sebeple benzinli siparişlerini durdurduklarını söylediler. Sorun yaşayanlar bir servise sorsunlar bakalım ne diyecekler?
Şuan bu sebeple dizeline yöneldik....
Mesut Fidanoğlu tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
5
4
Popular Days
Nis 12
13
May 8
10
Ağs 14
9
Ağs 13
6
Top Posters For This Question
Mehmet Ö. 6 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Mertol Kip 5 posts
Murat Kılınç 4 posts
Popular Days
Nis 12 2012
13 posts
May 8 2017
10 posts
Ağs 14 2013
9 posts
Ağs 13 2013
6 posts
Popular Posts
Mertol Kip
Performans problemi bence Aston martin Vintage da da var.
H. Cenk
Bence bayii elemanı elde patlayan dizellere yöneltmek için böyle bir yalan söylemiş. Ben size asıl sorunu söyleyeyim. Bayiiler nasıl olsa dizel satılıyor benzinli satılmıyor diye tüm arabaları dize
Alperen G.
bu forumda moderatör ve admin'ler uyumaz, yan gelip yatmaz, zira forum yan gelip yatma yeri değildir mod ve adminlerin ilgilenmesi konusunda şüpheniz olmasın..
Posted Images
Bu soruda 53 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap