Cihan Buğdaycı Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2012 Arkadaslar kafamda aracima mondeo da bulunan gunduz farini kendi aracima yapmak gibi bir dusuncem var. Gecen gun otokoc`a gittim daha once yapmadiklarini ancak yapabileceklerini soylediler ancak ortalama 3000 lira gibi bir maliyet cikti bana Acikcasi amacim dis gorunusten daha cok gunduz gorunmek ama hani goruntusude fena olmaz hani Aracim gri ve gezmeyi cok sevdigimden dolayi arabam surekli yollarda ve gri araba ciddi anlamda uzaktan hic belli olmuyor. Yurt disinda insanlar gunduzleri gorunmek icin sis fari yakarlar geceleri ise sis yoksa yakmazlar,ulkemizde ise sis farini show icin kullanildigindan ve devletimiz guvenlikten daha cok kasayi doldurmak niyetinde oldugu icin sis farlari yakmiyorum.Xenonlari ise karanlik disinda pek yakmiyorum cunku farlar yakinda siyah corap gecirilmis gibi olucak Avantajlari; Gunduz gorunmek Disarda satilan cin mali ledler yerine orjinal ford parcasi kullanarak guzel bir gorunum Dejavantajlari; Elde patlama riski Tampon delinicegi icin en ufak bi darbede bile tamponun delinen kisimlardan catlak yapmasi Ufak bi photoshopta calisma yaptim cok iyi olmasada sizin goruslerinizide almak isterim Resim : 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 sanki.... orj. tamponu bozmadan birşeyler yapabilsen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Ben kendim yaptım,şerit ledi siyaha boyayıp led kısımlarının boyasını çıkartarak siyah zemin üzerine yapıştırdım fakat pover led daha sağlıklı olur kullanım amacı açısından.Sizin isteğiniz doğrultusunda şöyle bir şeyler var fiyat da uygun geriye tampona uygulamak kalıyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-audi-dlr-audi-tip-gunduz-ledi-gunduz-fari-led-61737731/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Ben kendim yaptım,şerit ledi siyaha boyayıp led kısımlarının boyasını çıkartarak siyah zemin üzerine yapıştırdım fakat pover led daha sağlıklı olur kullanım amacı açısından.Sizin isteğiniz doğrultusunda şöyle bir şeyler var fiyat da uygun geriye tampona uygulamak kalıyor. http://www.sahibinde...61737731/detay/ Elinizde uygulamanin fotografi varsa paylasirsaniz sevinirim Benim amacim sis farlarinin ustune fotograflardaki gibi tam oturmasi bunlar otururmu supeliyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Temiz bir uygulama ile çok şık olur bence, hele araç siyahsa daha da güzel olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Kendi yaptığım uygulamayı görmek istiyorsanız burada Bunun haricinde tam olarak aradığınız ürünse burada http://www.aliexpress.com/product-fm/546117052-HOT-Free-Shipping-2009-2011-Ford-Focus-3-LED-Daytime-Running-Light-wholesalers.html 3.000 TL ye göre fiyat gayet iyi bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 O manyaklar kafayı yemiş. Mondeodaki DRL lerin fiyatı 147 lira.. x2 desen 300 lira yapar.. Bir sıfır arttırmışlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 drl uygulaması için istenen fiyat mert abinin dediği gibi çokmanaasız st tamponların tamamını alırsın o fiyata belen yalçın orda link atmış 55 tl lik olana onu uygulayacak güzel bir ustayla mükemmel oturur die düşünüyorum çünkü taşan kısımları buzlu camla kapanıyor cam tampona oturan yüzeyden daha geniş olduğu için işçilik kusurunu apsorve edebilir bu ürün boşuna para bayılma gereksiz olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 fikir olma açısından İnsignia'nın gündüz farı F2.5 farının içine çok güzel bir şekilde yerleştirilebiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 fikir olma açısından İnsignia'nın gündüz farı F2.5 farının içine çok güzel bir şekilde yerleştirilebiliyor. nerde gördüğünü biliyorum salla gitsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 nerde gördüğünü biliyorum salla gitsin Yok dediğin yerde değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 öyle olsun nediim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Kendi yaptığım uygulamayı görmek istiyorsanız burada Bunun haricinde tam olarak aradığınız ürünse burada http://www.aliexpres...holesalers.html 3.000 TL ye göre fiyat gayet iyi bence. Bu linklerdeki gayet orjinal gibi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Geçen önümden mondeo geçti.Aynı şeyi bende düşündüm f3 olurmu acaba diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Arkadaslar kafamda aracima mondeo da bulunan gunduz farini kendi aracima yapmak gibi bir dusuncem var. Gecen gun otokoc`a gittim daha once yapmadiklarini ancak yapabileceklerini soylediler ancak ortalama 3000 lira gibi bir maliyet cikti bana Acikcasi amacim dis gorunusten daha cok gunduz gorunmek ama hani goruntusude fena olmaz hani Aracim gri ve gezmeyi cok sevdigimden dolayi arabam surekli yollarda ve gri araba ciddi anlamda uzaktan hic belli olmuyor. Yurt disinda insanlar gunduzleri gorunmek icin sis fari yakarlar geceleri ise sis yoksa yakmazlar,ulkemizde ise sis farini show icin kullanildigindan ve devletimiz guvenlikten daha cok kasayi doldurmak niyetinde oldugu icin sis farlari yakmiyorum.Xenonlari ise karanlik disinda pek yakmiyorum cunku farlar yakinda siyah corap gecirilmis gibi olucak Avantajlari; Gunduz gorunmek Disarda satilan cin mali ledler yerine orjinal ford parcasi kullanarak guzel bir gorunum Dejavantajlari; Elde patlama riski Tampon delinicegi icin en ufak bi darbede bile tamponun delinen kisimlardan catlak yapmasi Ufak bi photoshopta calisma yaptim cok iyi olmasada sizin goruslerinizide almak isterim Resim : Bence temiz bir uygulamayla disardakilerin focus 2.5un makyajlandigini dusunebilirler cok orjinal durmus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap