Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 40-50 km süratle gidilecekse çok ta sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum ben ya. Tabi çekme yapabilir ama, Cenk bey gibi zor durumda da kalmak istemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Gerçi garantiden çekici hizmetinden faydalanabilinir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 40-50 km süratle gidilecekse çok ta sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum ben ya. Tabi çekme yapabilir ama, Cenk bey gibi zor durumda da kalmak istemem. Ümit R19 un lastiklerini değiştirmediysen henüz R19 un sağ ön tekerinin lastiğini 10 psi a indirip 50 km hızla bi fren köklermisin müsait bir yolda Bahsedilen risk tam anlamıyla bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 (düzenlendi) Ümit R19 un lastiklerini değiştirmediysen henüz R19 un sağ ön tekerinin lastiğini 10 psi a indirip 50 km hızla bi fren köklermisin müsait bir yolda Bahsedilen risk tam anlamıyla bu Tokatın da böylesi :) R 19 un lastikleri vakumlu daha ya, bu haftasonu ya da pazartesi değiştirmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse. Nisan 13, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Müsait bir yolda dene Görüşlerini bekliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap