Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Ben ilk defa gördüm ondandır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 (düzenlendi) Bu sayfanın bu kadar az sayfada kalması... ilginç... enteresan.... alışılagelmiş dışı....normal değil.... biz geyiği genel sohbette yapıyoruz hep Mayıs 4, 2014 Saruhan Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Bunun çevirmesi de güzel olur ha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Bunun çevirmesi de güzel olur ha Geyik cevirmeye mi takilmis? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Geyik cevirmeye mi takilmis? boynuzları ruhsata işli değilmiş 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 boynuzları ruhsata işli değilmiş Mumkun degil, fabrika cikisli onlar.. Belki fazla hiz yapmistir.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 boynuzları ruhsata işli değilmiş Bu çok iyiydi :))):)):) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 gece geyik daha tatlı oluyor diyorlar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 biz geyiği genel sohbette yapıyoruz hep Ama orada daha guzel oluyor. Admin de kiziyor bazen hem. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Ama orada daha guzel oluyor. Admin de kiziyor bazen hem. Bırak şimdi Modların haftalığından kesiyor demiyosunda 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Bırak şimdi Modların haftalığından kesiyor demiyosunda Anlayışlı uyenin hali başka... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Mordor'un Tezenesi'nden gelsin; Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm, Gollum hep seni arıyor, neredesin sen? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Walla diş hekimindeyim ben ama galiba aradığın ben değilim:):)::)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Walla diş hekimindeyim ben ama galiba aradığın ben değilim:) :) : ) Hahahha... Bekir checked-in at Vefa Çiftçioğlu Dental Care Centre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Hahahha... Bekir checked-in at Vefa Çiftçioğlu Dental Care Centre Evet Alperenim sırada sağ üst 2 adet imprant çakılması,sünüst ve kemik ekimi var, oy oy oy......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap