taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Evet Alperenim sırada sağ üst 2 adet imprant çakılması,sünüst ve kemik ekimi var, oy oy oy......... oturduğum yerde tüylerim diken diken oldu diyemedim ya laa dişçiden kotkarım dişçi dedin abim tüyler intihar etti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 oturduğum yerde tüylerim diken diken oldu diyemedim ya laa dişçiden kotkarım dişçi dedin abim tüyler intihar etti Tanerim bende korkuyorumda napcaz işte, kuzu kuzu koltuğa oturuyorum işte...):)tabii maddi tarafıda ayrı konu yaw.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 (düzenlendi) Tanerim bende korkuyorumda napcaz işte, kuzu kuzu koltuğa oturuyorum işte...):)tabii maddi tarafıda ayrı konu yaw.... abim sen baya cesursun valla ben dişçi kokusunu aldığım kaldırımda bilem yürüyemiyom Mayıs 6, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 avim sen baya cesursun valla ben dişçi kokusunu aldığım kaldırımda bilem yürüyemiyom Tanerim yaptırmassam yemek yiyemem. :)::) mecbuuurrrrr :):):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Mordor'un Tezenesi'nden gelsin; Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm, Gollum hep seni arıyor, neredesin sen? Game og thrones türküsü... Ocağın sönsün nasıl bir tahtsın Üstüne çıkan 2 yıl kalsın Joffrey’in öcünü Cersei alsın Tyron’dan bulasın Westeros City Ak gezen yurdu Kral joffrey’i Zehri kim verdi Sarı Khalessi sal dragonu Ejderden bulasın Nemrudun kızı melodisiyle... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Tanerim yaptırmassam yemek yiyemem. :) : mecbuuurrrrr :) :) :) konu illa günün yemeğiine gelecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 konu illa günün yemeğiine gelecek Eeeee niye yaşıyoruz yaw..::):):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Eeeee niye yaşıyoruz yaw.. : :) :) doğrudur bu arada kariyer rekorumu geliştiriyorum 74 kg olmuşum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 doğrudur bu arada kariyer rekorumu geliştiriyorum 74 kg olmuşum O vakit benim kariyer sağlam 100 numara:)::)):)): gerçi biraz küsüratıda var ama neyse::)):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 O vakit benim kariyer sağlam 100 numara:): :) ) :)): gerçi biraz küsüratıda var ama neyse: :) ) abim %100 adamsın ondan kilo da ona göre olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 abim %100 adamsın ondan kilo da ona göre olsun Maşallah forum hep öyle.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Game og thrones türküsü... Ocağın sönsün nasıl bir tahtsın Üstüne çıkan 2 yıl kalsın Joffrey’in öcünü Cersei alsın Tyron’dan bulasın Westeros City Ak gezen yurdu Kral joffrey’i Zehri kim verdi Sarı Khalessi sal dragonu Ejderden bulasın Nemrudun kızı melodisiyle... O zaman Kibariye'den geliyor: Elfl'ler kadir kıymet bilmiyor anne, senin kadar kimse sevmiyor anne. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Bu sene de ne geyik yaptı be Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Bu sene de ne geyik yaptı be Ren 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Ren Öğğk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap