Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Akrabasidir o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Akrabasidir o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Abi biz burasını unuttuk ya :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Abi biz burasını unuttuk ya :D yaaa...evet.....ama bir ara sohbet bölümünde ciddi olun denilmişti...ihtiyaçtan halka arz oldu ama...pek tutulmayınca tahtası kapandı diye düşünüyordum.... :P :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 yaaa...evet.....ama bir ara sohbet bölümünde ciddi olun denilmişti...ihtiyaçtan halka arz oldu ama...pek tutulmayınca tahtası kapandı diye düşünüyordum.... :P :P Ben buralardayım bundan sonra geyik yapıyoruz diye sevilmiyoruz. En azından yerinde yaparım :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Ben buralardayım bundan sonra geyik yapıyoruz diye sevilmiyoruz. En azından yerinde yaparım :D bende bunu anlamadım..hep ciddi hep ciddi nereye kadar..zaten iş ortamı kasıyor.... :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Katılıyorum abicim. Ahmet gel gel buradyız :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Katılıyorum abicim. Ahmet gel gel buradyız :D Burayı nasıl es geçmişim ben yav 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Bilmiyormuydun sen burayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Bilmiyormuydun sen burayı Yok yav başlığı gördüm dedim bu ne trafik levhasına başlık mı açmışlar, Aklıma direk levha geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yok yav başlığı gördüm dedim bu ne trafik levhasına başlık mı açmışlar, Aklıma direk levha geldi :D iyisin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yok yav başlığı gördüm dedim bu ne trafik levhasına başlık mı açmışlar, Aklıma direk levha geldi Alemsin Ahmetim çok yaşa sen.... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Alemsin Ahmetim çok yaşa sen.... :) Ahmet tam performansında bugün maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Ahmet tam performansında bugün maşallah eeee....nöbette ya...bakalım ne inciler çıkacak..... şimdi yine ciddileşirse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 eeee....nöbette ya...bakalım ne inciler çıkacak..... şimdi yine ciddileşirse Geceden özetler geçer bize Yok be ciddileşmez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap