Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Ayakkabıyı buldun birde takım bulursan süper olur abicim herşeyi devletten beklemeyin kardeşim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Allahtan az bi süre kullanılmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Ayakkabıyı buldun birde takım bulursan süper olur abicim neyse hadi kıyamadım, bu da kıyağım olsun http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/abd-den-bebek-takim-elbise-smokin-set-57059963 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 kesin camiden düşürmedir bu ayakkabılar...cuma namazı sonrası..kimbilir kimindi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Hemen almalıyım bunu oğluma 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 kesin camiden düşürmedir bu ayakkabılar...cuma namazı sonrası..kimbilir kimindi... hayır bir de sorunsuz diyor.. bence kesin boyalı.. hem de parça boya değil komple boyalı.. alacak olan boya ölçümü yaptırmadan almasın :kıhkıh: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 http://urun.gittigid...uct-information ihtiyacı olan bence kaçırmasın, sorunsuzmuş :zha: :zha: :zha: Tiiiiiii.......ben çok daha temizlerini gerçi boyalı ama değişeni yok...hep elden çıkardım..... :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 kesin camiden düşürmedir bu ayakkabılar...cuma namazı sonrası..kimbilir kimindi... Geçen sene camiden benim bir - iki aylık Nike ayakkabıyı götürdüler Camide olduğumdan küfretmek için bahçe sınıralarının dışına çıkmayı beklemek zorunda kalmıştım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Geçen sene camiden benim bir - iki aylık Nike ayakkabıyı götürdüler Camide olduğumdan küfretmek için bahçe sınıralarının dışına çıkmayı beklemek zorunda kalmıştım Ahmetim artık cami için daha pahada az ayakkabı seçimi yapmak gerekiyor... bu arada hakkaten insan kendini kötü hissediyor....bende hiç unutmam zar zor kardeşime ünv. zamanında dışardan yine marka spor ayakkabı getirtmiştik...o da çaldırmıştı bak hala unutamadım..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Ahmetim artık cami için daha pahada az ayakkabı seçimi yapmak gerekiyor... bu arada hakkaten insan kendini kötü hissediyor....bende hiç unutmam zar zor kardeşime ünv. zamanında dışardan yine marka spor ayakkabı getirtmiştik...o da çaldırmıştı bak hala unutamadım..... Abi giden ayakkabı olsun önemli değilde cami terliğiyle eve kadar gitmek ahh ahhh Şimdilerde eczanede terlik bulunduruyorum cami için ayakkabıyla gidilmiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 hahaha şu tamamen köpük gibi plastikten yapılma (halk arasında tuvalet terliği de denir) terliklerle gideceksin aslında.. walla bizim işyerinde mescit olduğundan cuma namazlarını orada kılıyoruz, ayakkabı açısından sıkıntı yok.. ama eskiden dışarda, ayakkabılığa yakın oturarak çözüyordum işi... tabi onun da burun sağlığı açısından çeşitli sıkıntıları var yani şerefsizler yüzünden ibadeti "aman ayakkabı gitmesin" korkusuyla yapmak zorunda kalıyorsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 hahaha şu tamamen köpük gibi plastikten yapılma (halk arasında tuvalet terliği de denir) terliklerle gideceksin aslında.. walla bizim işyerinde mescit olduğundan cuma namazlarını orada kılıyoruz, ayakkabı açısından sıkıntı yok.. ama eskiden dışarda, ayakkabılığa yakın oturarak çözüyordum işi... tabi onun da burun sağlığı açısından çeşitli sıkıntıları var yani şerefsizler yüzünden ibadeti "aman ayakkabı gitmesin" korkusuyla yapmak zorunda kalıyorsun.. :P Allah da seni güldürsün Alperenim.....sabah sabah çok iyi geldi.. :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 :P Allah da seni güldürsün Alperenim.....sabah sabah çok iyi geldi.. :P hepimizi abi, amin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Geyik çıkarsa affetmez vurur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Bize geyiği vuran değil çeviren lazım aga... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap