Bekir B. Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2012 Efendim bugün farkettim ki.......forumdaki üyelerimizin büyük çoğunluğu gün içinde iş ortamında çok ciddi veya ciddi bir ortamda işlerini icra etmekteler ve zaman içerisinde patlama noktasına gelmekteler..Foruma girip bir kafamı dağatayım biraz şu bunaltıcı iş ortamından bir kaç dakika kaçayım yeni gelişmelerden haberdar olayım derken mevcut konuların dağılmasına hatta konu dışına istemeden de olsa çıkmasına vesile olunduğu gözlenmiş ve kibarca uyarılmış...... Bundan böyle bu bölümde insanlar sıkıntı ve baskılarını atıp anbiyane tabirle geyik yapabilmelerine olanak sağlanması için konu açıyorum...Tabii yönetim için uygunsa ....değilsede gereğinin yapılmasını rica ederim......sevgi ve saygılarımla......... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 ilk taşı günahsız olanınız atsın diyerek ilk taşı atıyorum: nabıyon be yaaa? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Geyik içinde geyik ha... Haydi hayırlı olsun... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 ilk taşı günahsız olanınız atsın diyerek ilk taşı atıyorum: nabıyon be yaaa? aynı be ya...sen napıyon.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 aynı be ya...sen napıyon.... :) aaaaaynı be yaaaaa... neyse bu konuyu çok eskitmeyelim, sonra yine döneriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 aaaaaynı be yaaaaa... neyse bu konuyu çok eskitmeyelim, sonra yine döneriz Senin şu ...su şişesi çok iyiydi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 ya arkadaş eve gitcem koskoca müdür hala napıyon nediyon derdinde...anlaşıldı...haftasonu..yokum ben..size iyi ren geyikleri..bişi aşılayamamışık..profesör arkadaşlarımla geleceğin teknolojileri hakkında toplantım var..sogukfüzyonla iligli biligisi olan telefonumdan arasın bye...panpişler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Geyik içinde geyik ha... Haydi hayırlı olsun... lafa bak cem abi herkese ateş etti anlayana tabi;) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 ya arkadaş eve gitcem koskoca müdür hala napıyon nediyon derdinde...anlaşıldı...haftasonu..yokum ben..size iyi ren geyikleri..bişi aşılayamamışık..profesör arkadaşlarımla geleceğin teknolojileri hakkında toplantım var..sogukfüzyonla iligli biligisi olan telefonumdan arasın bye...panpişler... İyi tatiller..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 lafa bak cem abi herkese ateş etti anlayana tabi;) Geyikte alınma olmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 tevfik abi sende aştın son zamanlarda soğukfüzyon nedir abi ne işin var füzyonla (mür):cem boneval 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 ya arkadaş eve gitcem koskoca müdür hala napıyon nediyon derdinde...anlaşıldı...haftasonu..yokum ben..size iyi ren geyikleri..bişi aşılayamamışık..profesör arkadaşlarımla geleceğin teknolojileri hakkında toplantım var..sogukfüzyonla iligli biligisi olan telefonumdan arasın bye...panpişler... yaw abi, geyik olmasın dedin, konudan ayırdı Bekir Abi ayrı bir geyik başlığı açtı, hala muhalefetsin.. bu arada unutmadan; nabıyon be yaaa? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Senin şu ...su şişesi çok iyiydi.... hahahha... eyvallah abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Muhalefet olmazsa tadı çıkarmı hiç.... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Ahanda yeni geyikler special for alperen g. kuvveti :claps: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap