Sabri Özer Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar Cenk & Erdem ikilisi 52 saat muhabbet ederek dünya rekoru kırıyor bakma isteyen olursa diye; http://www.muhabbetrekoru.com/ Güncel adebo flash gerekli günceldir büyük ihtimal Nisan 14, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Saçma sapan konuşup duruyorlar.Havuduyla da para kazanıyorlar tabi.Nescafe sağ olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Havudumu...ben amudu biliyom demekki ynlış biliyormusum... aslında bu ikili 10 yıl önce cok iyilerdi zaman zaman tvde gözüktüler falan dizi benzeri bişiler ama...olmadı olamadı...yinede renkli tipler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Saçma sapan konuşup duruyorlar.Havuduyla da para kazanıyorlar tabi.Nescafe sağ olsun. Katılıyorum 5 dk dinledim kapattım abicim Yok gözlük büyükmüş yok lamba avizeye büyük gelmişmiş Bu muhabbeti dinleyip ne alabilir ki insan ? Geyikmi sadece amaç.. Başkasının geyiğini dinlemektense geyiği kendim içra ederim şahsen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Power FM'de akşam 18:00 20:00 arası programları var o gerçekten beni güldürüyor o güzelde 31 saat oldu ben arkadaşlarımlayım 2-3 saat önce buluştuk yapcak bişi bulamıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Power FM'de akşam 18:00 20:00 arası programları var o gerçekten beni güldürüyor o güzelde 31 saat oldu ben arkadaşlarımlayım 2-3 saat önce buluştuk yapcak bişi bulamıyoruz Yağmurlu havada go kart deneyiminiz oldumu hiç ? Bi deneyin derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 sasha greyin anatomisini seyredin olum.. bir insan vücudunun esnekliğini görürsünüz...nasıl şekil değiştirebiliyor..elastik oldugunu daha ne napıcam cenki menki..yazık size ya..allta focus3 bu zampingler bişi bulamıyorlar tombalacısınız olum hepiniz defolun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Yağmurlu havada go kart deneyiminiz oldumu hiç ? Bi deneyin derim iyi fikir ama çok gaz kesiyorlar Ogün ya yok bizim buralarda iyi bir yer sasha greyin anatomisini seyredin olum.. bir insan vücudunun esnekliğini görürsünüz...nasıl şekil değiştirebiliyor..elastik oldugunu daha ne napıcam cenki menki..yazık size ya..allta focus3 bu zampingler bişi bulamıyorlar tombalacısınız olum hepiniz defolun... Sabah yazlığa gittim geldim işim vardı baya yol yaptım dışarı çıkacak halim yok halim olsa yaparmıyım onuda bilmiyorum Edit: Malena Morgan araştırın bi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 olum lezzo portakal sevmiyom ben bogazımı yakıyo...sen...ivana sugara bi bak dombili... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 iyi fikir ama çok gaz kesiyorlar Ogün ya yok bizim buralarda iyi bir yer Sabah yazlığa gittim geldim işim vardı baya yol yaptım dışarı çıkacak halim yok halim olsa yaparmıyım onuda bilmiyorum Edit: Malena Morgan araştırın bi Yağmurlu havada gazı napıcaksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 olum lezzo portakal sevmiyom ben bogazımı yakıyo...sen...ivana sugara bi bak dombili... aaaaaa hoş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 aaaaaa hoş Sabri bu kim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Sabri bu kim :) Güzel yakalamışsın benim evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 :) Güzel yakalamışsın benim evet Tamamen şans abi yok böyle birşey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Tamamen şans abi yok böyle birşey Ve şunuda söyleyeyim ilk defa yazdım oraya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap