Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Şöyle söyleyeyim. Adamların amacı sadece vakiti doldurmak. 5 dakika dinleyemedim bu kadar boş mu konuşulur. Sabri abi senin düşünceni destekliyorum. Hiç yorulmuş gibi değiller. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Şöyle söyleyeyim. Adamların amacı sadece vakiti doldurmak. 5 dakika dinleyemedim bu kadar boş mu konuşulur. Sabri abi senin düşünceni destekliyorum. Hiç yorulmuş gibi değiller. Kurallar şu her 1 saatte 18 dakika ara verme hakları var ve ikisinden biri 15 saniye boyunca konuşmazsa iptal oluyor şuan 48 saat oldu tabi saçmalıcaklar İngilterede 51 saatmiş rekor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 18.00 'de sona erecekmiş fakat 19.00'a kadar devam edeceklermiş. Zor iş gerçekten ne anlatabilirsin ki o kadar süre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Kurallar şu her 1 saatte 18 dakika ara verme hakları var ve ikisinden biri 15 saniye boyunca konuşmazsa iptal oluyor şuan 48 saat oldu tabi saçmalıcaklar İngilterede 51 saatmiş rekor Ben o tepedeki saati kalan süre sanmıştım. 4 saatte bu ne dedim. Hemen cortayı çekmişler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Ben o tepedeki saati kalan süre sanmıştım. 4 saatte bu ne dedim. Hemen cortayı çekmişler. sağ üstte yazan kalan saat geri gidiyor farkettiysen geçen süre televizyonun üzerinde yazıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 sağ üstte yazan kalan saat geri gidiyor farkettiysen geçen süre televizyonun üzerinde yazıyor Yeni jeton dustu. Benim kafa gelip gelip gidiyo galiba. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap