Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 i30 güzel olmuş ama bir Focus değil, 58 binlik full dizel hiçte ucuz değil bana göre. 55 bin'e tit manuel alıyoruz..59'a tit-x tek artısı otomatik olması kalıyorki deli gibi tüketiyor o, değmez..that's it 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Aydın karşıyakada dün elentra kaynıyordu hayırdır.... Doğrudur bilemiyorum, Alınmıcak araç değil elentra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 55 bin'e tit manuel alıyoruz..59'a tit-x tek artısı otomatik olması kalıyorki deli gibi tüketiyor o, değmez..that's it HB dizel beyaz Tit-X 59'a neresi veriyor? Eminmisin? 16 Nisan 2012 Pazartesi Aracınız Yeni Focus ( 5 Kapı - Titanium - 1.6TDCi 115PS - 6 ileri manuel ) Tavsiye Edilen Baz Araç Fiyatı 64.925 TL Renk Buz Beyazı Döşeme Gri Kumaş Opsiyonlar Titanium X Paketi Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı 70.585 TL Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) 68.495 TL Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) 65.000 TL 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Aydın abi tabiiki focus değil.. Ama focus kadar pahalıda değil.Bence ulaşılabilir ciddi manada kaliteli bir araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 HB dizel beyaz Tit-X 59'a neresi veriyor? Eminmisin? 65.000 TL Aydın abi sen almak istiyorum de ben yarın o fiyata bulacam sana 63 bin tl --- metaik hb tit-x pp sunroof tdci Ayrıca üyeleri takip edelim lütfen 55 liraya tit tdci alan var bayağı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Aydın abi sen almak istiyorum de ben yarın o fiyata bulacam sana 63 bin tl --- metaik hb tit-x pp sunroof tdci Ayrıca üyeleri takip edelim lütfen 55 liraya tit tdci alan var bayağı.. Yapma ya, kaçırmışım onu demek ki. Ogün 55'e titanium focus dizel olan yerde kimse kusura bakmasın ama i30 alınmaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Yapma ya, kaçırmışım onu demek ki. Ogün 55'e titanium focus dizel olan yerde kimse kusura bakmasın ama i30 alınmaz. Abi 55e tırdan düşen onarılan focusu verir ancak otokoç O fiyatlara iniyorsa sitesine neden yazmıyor ? Alsana kral rekabet. 100lerce kişi araç almadan sitesine bakıp fiyatına bakıyor 68bini 70bini gören adam direk elemezmi inse inse 5 lira iner demez mi ? Salakmı otosan ? Yada ticaretimi bilmiyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Ogün şaka yapıyorsun sanırım sen hala bu liste fiyatında takıldın...Sitede benim arabama bak 55 tdci beyaz tit 2-3 tane göreceksin Geçti o günler... Ayrıca bu, şeker ve sedan.. 2.500 daha ekle.. 65.500 eder.. 3 bin lira düşmüş anlayacağınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Abi sitesinde neden pahalı yazıyor o zaman ? şimdi hesaplattım 16 Nisan 2012 Pazartesi Aracınız Yeni Focus ( 5 Kapı - Titanium - 1.6TDCi 115PS - 6 ileri manuel ) Tavsiye Edilen Baz Araç Fiyatı 64.925 TL Renk Colorado Kırmızı Döşeme Gri Kumaş Opsiyonlar Titanium X Paketi Otomatik Park Sistemi Elektrikli Sun Roof Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı 73.170 TL Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) 71.000 TL Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) 67.380 TL Bak direk eledim .. 60 bin yazsın sitesinde. Bende diyimki inse inse 5 lirainer hımm 55-57 arası alırım bu aracı diye. İ30 ubırakıp f3 e yöneliyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Yakup? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Abi siz şaka mı yapıyorsunuz ? Siz focus ile ilgileniyorsunuz değil mi ? Ogün dalga geçiyorsun heralde.. Daha geçen hafta fiyat aldım.. Siyah renk Hatchback Titanium TDCİ X Paket Park Paketi Sun Roof 2012 Model 63.000 TL ellerinde var, ver parayı al arabayı... eski focusun varsa %1 veya 1.5 daha iniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan P. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Yakup, 1.6 TDCI Style'ı kaça bulursun bana? Senin fiyatlarla cazibesi bayaa artıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 63 bin oldu şimdi ? 55 bindi hani ? Bana 55bin tl ye tit x tdci focusun fiyat teklifini alıp pdfsini buraya kopyalarmısın ? 55 bine tit x tdci f3 alıyorsam zaten bakmam i30a.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 63 bin oldu şimdi ? 55 bindi hani ? Bana 55bin tl ye tit x tdci focusun fiyat teklifini alıp pdfsini buraya kopyalarmısın ? 55 bine tit x tdci f3 alıyorsam zaten bakmam i30a.. Abi sen sakin ol bi Ben 55'i ne için yazdım ? Titanium Hatcback Opak Tdci Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Yakup, 1.6 TDCI Style'ı kaça bulursun bana? Senin fiyatlarla cazibesi bayaa artıyor 50 bin civarı bulunabilir..Ciddi iseniz sorabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap