emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 ben rs st tartışmasında fiestadan bahsedildiğini bilmeden sazanladım bir an boşluğuma geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 bu arada i30 hakkı verilmiş bir seridir hem işçilik hem kalite hem performans o paraya aynı kalitede araç alamazsınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Tüm bunları biliyorum.. Hyundai önyargısını vurgulamak için öyle söyledim zaten.. Ben ters anlamışım o zaman özür dilerim abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan P. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Her arabanın bir alıcısı vardır lafına inandım. İş yerinden bir arkadaş 95 model >220K kazalı Citroen aracını satmış daha yeni Gerçi 6 ay sürmüş ama mutlu son Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap