Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Benzin göstergesi hakkında

Ozan Murat

Soru

Arkadaşlar merhaba. Focus 3 ümü ilk aldığımda el kitabını okumadığımdan 6 litre benzin kaldığında yanan ışık sarıdan kırmızıya dönecek diye baya beklemiş ve yolda kalmıştım. Gidilebilir yol 0 olduğunda şehir içi ve şehir dışı kaç km gidebiliyorsunuz ? benim şehir dışı yaklaşık 60 sanırım hatırladığım kadarıyla

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

Arkadaşlar yeni konu açmayım, benzerlik nedeniyle buraya yazayım;

Biraz önce yoldan geldim, işe geliş yolumda yaklaşık 5 km kadar %10 dik, kıvrımlı bir yokuş var.

O yokuşa girmeden önce göstergem tam çeyrek depodaydı.

Yokuş bitti, birden araba öttü, bir baktım yakıt ışığı yanmış, gösterge tam sıfırda, kalan menzil 40 küsür gösteriyor.

Tedirgin oldum ve en yakın Shell'den 40 liralık nitro aldım, yeni yakıt alınca gösterge yarım depoya yaklaştı ve kalan menzile 400 dedi, anladım ki biraz önce gösterdiği o düşük yakıt hataymış.

Dik rampalarda sizde de böyle bir şey oluyor mu, bu normal mi, başına gelen oldu mu?

Arabanın durduğu yere göre değişiyor abi ama hiç ilerlerken başıma gelmedi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.