Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 10 sene olsun diye bekliyorum... Sevgide Devrim Akseki var bi göstersene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Sevgide Devrim Akseki var bi göstersene Özel hastaneye gidecem bide... Parmak izimi alıyorlar orda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 10 sene olsun diye bekliyorum... Kutlamalarla mi gidicen? 10.yildonumunde Özel hastaneye gidecem bide... Parmak izimi alıyorlar orda... Parmak diil la, avuc ici.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Kutlamalarla mi gidicen? 10.yildonumunde Parmak diil la, avuc ici.. ben vermem herhangi bi izimi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Özel hastaneye gidecem bide... Parmak izimi alıyorlar orda... Aranıyon mu la ne bu çekince... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Aranıyon mu la ne bu çekince... Öncelikle SGK’ya sormak istiyoruz: Kamu sağlık kurumlarında böyle bir zorunluluk yokken özel hastanelerde biyometrik kimlik doğrulama işlemi nasıl bir ihtiyaçtan doğmuştur? Yurttaşlar, geçerli bir resmi kimlik belgesiyle oy verme, tapu işlemleri, mahkeme işlemlerini yapabilmekte, ülkeye giriş çıkışta da pasaport yeterli olmakta iken bu belgeler sağlık hizmeti almak için niye yetmemektedir? Ceza soruşturmasında dahi savcının izniyle alınabilen kişisel verileri nasıl böyle rahatlıkla özel hastanelerin alıp kaydetmesi talimatını verebiliyorsunuz? Günümüzde cep telefonları ve bilgisayarlarda güvenlik sistemi olarak kullanılan parmak izi sisteminin dahi 'kırıldığı' bir dünyada bu kişisel verilerin güvenliğini nasıl garanti edebiliyorsunuz? Bu verileri de satacak mısınız, alıcısı da şimdiden belli mi? Parmak izi/avuç içi izi gibi yöntemlerle kimlik tanımlama uygulaması, SGK için yeterli gelmediği takdirde retina, yüz tanıma, DNA analizi gibi kimliklendirme işlemleri de gündeme getirilecek midir? SGK, biyometrik kimlik doğrulama işlemini kabul etmeyen sigortalı hastaları sağlık hizmetinden mahrum bırakma hakkını nereden bulmaktadır? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Yemeklerden öncemi içecekmişsin:) ) Eczacı bir arkadaştan: Çocuk ve annesi geliyor eczaneye çocuğun kolu yanık, arkadaş merhem veriyor bunu iyice yedirin diyor. Kadın bir hafta 10 gün sonra geri geliyor, biz bunu yedirdik çocuğa ama bir etkisi olmadı diye. Kaşık kaşık merhemi yedirmiş çocuğa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Kaşık kaşık merhemi yedirmiş çocuğa O da bişey mi ekmeğe sürüp veren var. gerçek hemde Fitili yutmaya çalışan arkadaşa da burdan selam olsun.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Sunlari okuyunca oksijen soluyup karbondioksit verdigimize sukrediyorum.. Bunu sadece gece yapabilenler de yasiyormus aramizda 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Refakatçıya derece verdim hastanın koltuk altına koyun ben geliyorum dedim. Sonra geldim dereceyi hastanın koltuk altında arıyorum yok. Refekatçıya sordum kendi oturduğu koltuğun altına koymuş 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Refakatçıya derece verdim hastanın koltuk altına koyun ben geliyorum dedim. Sonra geldim dereceyi hastanın koltuk altında arıyorum yok. Refekatçıya sordum kendi oturduğu koltuğun altına koymuş ne zaman ??? O da bişey mi ekmeğe sürüp veren var. gerçek hemde Fitili yutmaya çalışan arkadaşa da burdan selam olsun.... Sunlari okuyunca oksijen soluyup karbondioksit verdigimize sukrediyorum.. Bunu sadece gece yapabilenler de yasiyormus aramizda o da bişey mi bakın tansiyonunu ölçeceğimi söylediğim amcanın cevabı tansiyonumu evde unuttum askerde iken böbrek taşı düşürdüüğümde uzman çavuşumuz kan tüpünü ve idrar kabını aldı 20 dakika sonra gelsi bunu nereye verecez doktor kendiniz değil hasta asker verecek dedi aile planlaması yüntemi olan kondom ( prezervatif ) alan bayan hamile kalınca gelip ebeye hesap soruyor konu anlaşıldığında kondomu parçalara bölüp her ilişki öncesi kocasına yutturduğu öğreniliyor ve daha niceleri efendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 aile planlaması yüntemi olan kondom ( prezervatif ) alan bayan hamile kalınca gelip ebeye hesap soruyor konu anlaşıldığında kondomu parçalara bölüp her ilişki öncesi kocasına yutturduğu öğreniliyor ve daha niceleri efendim Ablam kesin cozum olur iceriden ilgili kanali tikar diye dusunmus olabilir... ha ne dersiniz. Ama Buna inanmam. Bu yalandir. Eger dogruysa o ablaya bir alkista benden. Ayak kokusu icinde bebekken tuzlamak gerekir falan derler. Mantiken buyuyuncede ise yarayacagini düşünüyorum ama vijdanim bu yöntemi onermeye el vermiyor bir turlu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 O da bişey mi ekmeğe sürüp veren var. Bunu sadece gece yapabilenler de yasiyormus aramizda Refekatçıya sordum kendi oturduğu koltuğun altına koymuş Neyse ki koltuğun altına koymuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 (düzenlendi) ne zaman ??? Milli eğitime atanmadan önce hastanede çalışmıştım kanka Mayıs 2, 2014 Ramazan V. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Ablam kesin cozum olur iceriden ilgili kanali tikar diye dusunmus olabilir... ha ne dersiniz. Ama Buna inanmam. Bu yalandir. Eger dogruysa o ablaya bir alkista benden. Ayak kokusu icinde bebekken tuzlamak gerekir falan derler. Mantiken buyuyuncede ise yarayacagini düşünüyorum ama vijdanim bu yöntemi onermeye el vermiyor bir turlu. bizzat yaşayan arkadaşımdır doğrudur yani muhahahahah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap