Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Tamam tamam, dağılın hadi şimdi konuyu dağıtmayın ahaha çok güldüm ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 elbeete vardır başına gelirse hemen sarılır makaleye.... Özeti vardır bunun bi yerlerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 ayrıca reflü tedavi edilmez ve ilerlerse mide girişindeki dejenerasyon kansere kadar ilerleyebiliyormuş.. bilginize... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yok yaw...ben hep kepek ve tam buğday ekmek yiyorum..böyle bişey olmuyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yok yaw...ben hep kepek ve tam buğday ekmek yiyorum..böyle bişey olmuyor... ya ben de akisne mideye iyi gelir diye biliyorum ama nedense 2 gündür sabah kahvaltıdan sonra böyle bir durum oluştu... du bakalım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 ya ben de akisne mideye iyi gelir diye biliyorum ama nedense 2 gündür sabah kahvaltıdan sonra böyle bir durum oluştu... du bakalım.. Başka bişeydendir Alperen...ben birde doymuyorum diye baya tüketiyorum..öğünler içerisinde..Umarım önemli bişey değildir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Başka bişeydendir Alperen...ben birde doymuyorum diye baya tüketiyorum..öğünler içerisinde..Umarım önemli bişey değildir.... sanmıyorum önemli birşey olduğunu.. sabahları 2 dilim yiyorum sadece.. öğleyin yemiyordum ama diyetisyen 1 dilim mutlaka ye dedi.. ekmek yemek sindirimi de kolaylaştırıyormuş.. çavdarlı almayı unuttuk, annemler bizdeydi, onlar da kepekli almışlar, o yüzden bunu yiyorum, az bişi kaldı, bitince yine çavdarlıya devam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 sanmıyorum önemli birşey olduğunu.. sabahları 2 dilim yiyorum sadece.. öğleyin yemiyordum ama diyetisyen 1 dilim mutlaka ye dedi.. ekmek yemek sindirimi de kolaylaştırıyormuş.. çavdarlı almayı unuttuk, annemler bizdeydi, onlar da kepekli almışlar, o yüzden bunu yiyorum, az bişi kaldı, bitince yine çavdarlıya devam.. Alperen öncelikle yeni resmin hayırlı olsun... Yanlız şaka gibi ben sabah öğününde iki dilim yesem öyle öğününü görmem...ben bir türlü şu ekmek işini beceremedim...birkez denemeye kalktım kendi miğde guruldamamdan kendime acıdım......Onun için kepek, çavdar, tam buğday dan rahat rahat tüketiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Alperen öncelikle yeni resmin hayırlı olsun... Yanlız şaka gibi ben sabah öğününde iki dilim yesem öyle öğününü görmem...ben bir türlü şu ekmek işini beceremedim...birkez denemeye kalktım kendi miğde guruldamamdan kendime acıdım......Onun için kepek, çavdar, tam buğday dan rahat rahat tüketiyorum... vatana millete hayırlı olsun diyelim... abi ara öğün de yapacaksın.. ben mesela 10 gibi elma yiyorum.. öğlene kadar tutuyor.. bir de 1 hafta dayanırsan geçiyor ekmek isteği.. ben normalde öğlen ve akşam yemem de ekmek diyetisyen öğleyin 1-2 dilim ye dedi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 vatana millete hayırlı olsun diyelim... abi ara öğün de yapacaksın.. ben mesela 10 gibi elma yiyorum.. öğlene kadar tutuyor.. bir de 1 hafta dayanırsan geçiyor ekmek isteği.. ben normalde öğlen ve akşam yemem de ekmek diyetisyen öğleyin 1-2 dilim ye dedi.. Du bakayım Alperenim ....bir daha deneyeyim şu ekmek işini....eğer başarırsam....hıımm...yemek ısmarlayım diyecem olmayacak........ bizde ekemeksiz kumpir falan yeriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Du bakayım Alperenim ....bir daha deneyeyim şu ekmek işini....eğer başarırsam....hıımm...yemek ısmarlayım diyecem olmayacak........ bizde ekemeksiz kumpir falan yeriz... ekmeksiz kumpir.. normalde ekmekli mi yiyosun yoksa abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 aaa bilmiyonmu bende çok fakirken yarım ekmeğin içine ceyrek ekmeği katık yapıp yiyodum nefis olur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 ekmeksiz kumpir.. normalde ekmekli mi yiyosun yoksa abi? Yemek konusu benim çok hasas bir konum ve gözüm kararıyor...onun için ......yok bee...ekmeğe ayıp olmasın alıştıra alıştıra hayatımdan çıkarayım babında yazmış idim di.di...di.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yemek konusu benim çok hasas bir konum ve gözüm kararıyor...onun için ......yok bee...ekmeğe ayıp olmasın alıştıra alıştıra hayatımdan çıkarayım babında yazmış idim di.di...di.... abi ben de öyleyim esasında.. et yemeği, baklava fln gördüğüm zaman nevrim döner, adeta insanlıktan çıkarım.. ama insan alışıyor hakikaten.. ve az yiyince insan kendini hafif hissediyor.. çok rahat oluyorsun.. dene bence.. veya diyetisyene gitmek istersen bizimkini tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Isırgan otunu tavsiye ederim, yapraklarını yolup yıkıyorsunuz sonra da ince kıyıp çay demler gibi demliyorsunuz. sakat at bölgesinde ağrı-sızı varsa işe yarıyor(muş) en azından benim hatunun iddia'sı bu. Peki işe yarıyor mu derseniz ... pek yaramıyor .. ama şöyle bir faydası var ... size içirilen ısırgan otu çayının tadı o kadar kötü ki karnınızdaki ağrı falan yalan oluyor. bu da bizi alternatif soru'ya taşıyor --> madem bir işe yaramıyor,madem tadı o kadar kötü ... neden içiyorsun? 3 kere boşandım, 4 kere evlendim ... beni ancak boşanmanın ne kadar masraflı olduğunu bilen biri anlar. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap