Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Focus, sen hariç 300 bin kişide var diyorlar ? Amahangisinin km saatinde ümitin saatinde yazan yazıyor ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Focus, sen hariç 300 bin kişide var diyorlar ? :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 servisteki arkadaşımı aradım şimdi gel bende var sana verecem dedi yolum düşerse gidip alacam ümit yalnız değilsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 servisteki arkadaşımı aradım şimdi gel bende var sana verecem dedi yolum düşerse gidip alacam ümit yalnız değilsin Serdar, bence arkadaşlığınızı tekrar bir gözden geçirin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Serdar, bence arkadaşlığınızı tekrar bir gözden geçirin yuh alperen niyeti bozmuşsun sen :kop: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 işte buldum.. ama site kurumsal pazarlama yapıyor. hatta hotmail,mynet gibi uzantılarla üye bile kabul etmiyor:)) nasıl yaparız, burdan toplu alabilir miyiz.. fiyatını da üye olmayınca göstermiyorlar.. ayrıca BORA A. arkadaşımızı da metal anahtarlık derdinden kurtarmış oluruz.. ayrıca herkeste olacak diye birşey yok, focus 3 ten 10. bin sattıysa, biz buradan bu anahtarlığı isteyen kaç kişiyiz ki, belki 10 belki 50:)) kişi.. işte link:http://www.kocpromosyon.com/ProductInfo.aspx?Productid=2855869 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 yuh alperen niyeti bozmuşsun sen :kop: Ben mi niyeti bozmuş oldum şimdi? Gönderdiğin smiley'e bak bi.. hem de yetemiş 4 kez göndermiş... töbe töööbe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 işte buldum.. ama site kurumsal pazarlama yapıyor. hatta hotmail,mynet gibi uzantılarla üye bile kabul etmiyor:)) nasıl yaparız, burdan toplu alabilir miyiz.. fiyatını da üye olmayınca göstermiyorlar.. ayrıca BORA A. arkadaşımızı da metal anahtarlık derdinden kurtarmış oluruz.. ayrıca herkeste olacak diye birşey yok, focus 3 ten 10. bin sattıysa, biz buradan bu anahtarlığı isteyen kaç kişiyiz ki, belki 10 belki 50:)) kişi.. işte link:http://www.kocpromosyon.com/ProductInfo.aspx?Productid=2855869 Profil bilgileri tamamlayın size kurumsal mail verelim!!!! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Ben mi niyeti bozmuş oldum şimdi? Gönderdiğin smiley'e bak bi.. hem de yetemiş 4 kez göndermiş... töbe töööbe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 profil bilgilerime bakayım o zaman, varsa eksik düzeltiyorum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 İmzalı Sözleşme alıyor adamlar yuhhhh İmzalayıp yollayın diyor Bora abi ne yapim ? İmzalayıp yolluyim mi ? sıkıntı olur mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yapmayın ya, ne imzası. üye olamadınız yani:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 İmzalı Sözleşme alıyor adamlar yuhhhh İmzalayıp yollayın diyor Bora abi ne yapim ? İmzalayıp yolluyim mi ? sıkıntı olur mu ? Bakıyorum yakup bekle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yapmayın ya, ne imzası. üye olamadınız yani:( İmza atıp taratıp yollayın dediler. Yaparız da yasal olarak sıkıntı olur mu?? Şirket değiliz ama maddede sorun yok gibi Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Konuyu Ankara Otokoç satış müdürü ile konuşuyorum,detaylı bilgiyi vereceğim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap