Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Yazı anahtarlik için ayrı başlık açalım bari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 ne zaman anahtarlığımız olacak ????? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Focus anahtarlık hoşuma gitti. Şimdi ben de aracı aldıgım yere sordum, yollayacaklar bugun kargo ile... Tanıdıgım şirket sahibi arkadaslar bu konularla ilgilenmezler ama yine de bir nabız yoklayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Kocpromosyonun tedarikçisine ulaştım, yarın aksam Focus yazılı anahtarlık için numune gelecek. 3 farklı kaliteden söz ediyor fakat büyük ihtimalle tek bir numune gelecek. Resimlerini çeker siteye koyarım. Dediğine göre 50 adetlik sipariş bile azmış ama bakacagız fiyat biraz tuzlu olabilir. Resimi yayınladıktan sonra isteyen kişilerin sayısına bakarak sipariş geçip geçemeyeceğimize de karar vermiş oluruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Fiyatı fahiş değilse alırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Aynen! hani yeni kalıp falan çıkarmayacaklar sonuçta... Yarın aksama kadar netleştiririz umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 bende 2 tane alırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Serdar, tam netleştirdikten sonra liste yapacağım. Belirli bir tarihi fix ler veya bir hedef sayı koyar ona göre yaptırırız. İkinci bir parti, her iki şartı da sağlayamayacağımızdan dolayı büyük ihtimalle olmayacak. Sayıyı tutturamazsak artık rica minnet yaptırmaya çalışacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Serdar, tam netleştirdikten sonra liste yapacağım. Belirli bir tarihi fix ler veya bir hedef sayı koyar ona göre yaptırırız. İkinci bir parti, her iki şartı da sağlayamayacağımızdan dolayı büyük ihtimalle olmayacak. Sayıyı tutturamazsak artık rica minnet yaptırmaya çalışacağım hayırlısı olsun abi sınırları zorlayacaz anlaşılan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 öyle kolay pes etmek yok bizde yok. Tedarikciyi bulana kadar rica minnet... Tedarikciye rica minnet... Bakalım daha neler göreceğiz.. Görüyorsun forumdaki arkadaslar için kişiliğimden ödün vermişim bi haber.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Gönlünüze Sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Numuneler geldi az sonra resimlerini yüklüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 öyle kolay pes etmek yok bizde yok. Tedarikciyi bulana kadar rica minnet... Tedarikciye rica minnet... Bakalım daha neler göreceğiz.. Görüyorsun forumdaki arkadaslar için kişiliğimden ödün vermişim bi haber.. Cevat emek veriyorsun, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Konu açıldığı sıralarda ben biraz yoğun olduğu için kaçırmışım, Bora'cım seninde ellerine sağlık, anahtar kılıfı çok kaliteli görünüyor, aynı şekilde arkadaşlara da faydalı olmaya çalışıyorsun ve bunun için zaman harcıyorsun, emeğin için teşekkürlerimizi kabul et lütfen sen de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Rica ederim, bu kadar güzel bir aileye uzaktan da olsa yardımlarım dokunabilirse ne mutlu bana:) resimler aşağıda yansımalar oldugu için farklı açılardan tekrar tekrar çektim ki neye benzediğini anlayabilesiniz. Daha sonra Yakubum bir oylama yapar ve hangisini sipariş edeceğimize karar veririz. bu arada fiyatlar gayet iyi olacak diye düşünüyorum:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Resimleri düzenleyip anket açalım bakalım Edit: Anket , Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap