Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Hayyy masallah, mertcan sen naaptin ya? Valla abi sadece 2 kere asfalta düştü, onun dışında cebimden nadiren çıkartıyorum ama bilmiyorum ne ara bu kadar mundar oldu. Farketmeden üstüne bir şey döktüm de o mu aşındırdı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar En az 20 adet sipariş almam lazım....Ayrıca saf deri ve el yapımı olacak....Fiyatıda Tahminen 20 TL. civarlarında olacaktır..Ama inanın değer...500 TL.lik anahtarınız için 20 TL. koruma yaptırılır bence....Ben çok memnunum ve anahtarlıklarım gıcır gıcır ve hasarsız duruyor ilk günkü gibi....Siparişleri özel mesajıma atın arkadaşlar....Sayı ve adet 20 ye ulaşırsa konuşacağım elemanla....Ama bu özel bir kılıf haberiniz olsun özel yapılacağından bir tane daha isterim derseniz olur mu bilemem.... Ocak 31, 2013 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Pala Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 DERİ ANAHTARLIK KILIFI ŞÖYLE :[img=http://imageshack.us/a/img834/1553/img0991ps.jpg]Anahtarlığın sustalı olması halinde de ona göre bir kılıf yaptırtabilirim...Ancak siparişlerin sayısı az kalıyor maalesef..Oysa her şehirden sipariş alabilirim,herkese yollayabilirim buradan...Fakat bu işi önemsemiyor insanlar.... kilif guzelmis. Bora bey satilik ilaninizla ilgili size ozel mesaj gonderemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 kilif guzelmis. Bora bey satilik ilaninizla ilgili size ozel mesaj gonderemiyorum. Göstergeyle ilgili olanı diyorsanız gösterge satıldı zaten müzik sistemi gösteri çerçeve duruyor..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Pala Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Göstergeyle ilgili olanı diyorsanız gösterge satıldı zaten müzik sistemi gösteri çerçeve duruyor..... evet bende muzik sistemiyle ilgili olanlarla ilgileniyorum. bendeki 2 satirli dandik birsey onu degisirmek icin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 (düzenlendi) evet bende muzik sistemiyle ilgili olanlarla ilgileniyorum. bendeki 2 satirli dandik birsey onu degisirmek icin. Yalnız yanlış anlamayın sakın ama fiyatlarda Ufak bir değişiklik oldu,zira ben oradaki ilanı kaldırdım sanıyordum,sanırım o yüzden özel msj atamıyorsunuz...Hepsi toplamda 225 TL. oldu...Hepsi Orjinal parçadır ve en ufak bir çizik yoktur... Ocak 31, 2013 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Pala Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 (düzenlendi) Yalnız yanlış anlamayın sakın ama fiyatlarda Ufak bir değişiklik oldu,zira ben oradaki ilanı kaldırdım sanıyordum,sanırım o yüzden özel msj atamıyorsunuz...Hepsi toplamda 225 TL. oldu...Hepsi Orjinal parçadır ve en ufak bir çizik yoktur... sanirim sizin mesaj kutusu falan dolu ondan ozel mesajlar gitmiyor. ayrica ilaniniz halen yayinda fiyat konusunu telde konusalim bu arada ufak degisiklik %50 artmasimi numaram 0530 xxxxxxx eger musaitseniz sohbet odasindada gorusebiliriz. Ocak 31, 2013 Ahmet Pala tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Baran Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Merhaba Bora bey, ben İstanbul'da ikamet ediyorum. Mümkünse bu anahtarlıktan bende yaptırmak istiyorum. 2012 model Focus 3 için sustalı anahtar. ücreti için de vereceğiniz bir IBAN numarasına 20 TL. yi yatırabilirim. İyi günler dilerim. Umut BARAN 05325981893 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 (düzenlendi) Bora abi bende bi adet sustalı anahtarlıktan istiyorum Mart 7, 2013 Uğur Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Bayır Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 kılıf ve anahtarlık bende almak istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 dağıtım varsa sustalı 1 adet kılıf alabilirim bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 sustasız(anahtarsız) mk3 deri kılıf bende istiyorum. Bir çalışma yapılabilirse çok memnun olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Ben mayıs ayından bu yana kullanıyorum. (İlgi çekmez diye foruma eklememiştim) Anahtarsız çalıştırma için çok kullanışlı. Biritten bile çıkarmaya gerek kalmadan kullanılıyor. Kemere takılan kapaklı kılıfı ise Toyota sustalı anahtarı için kullanmıştım. http://www.ebay.com/itm/Genuine-Leather-Remote-Key-Chain-Holder-Case-Cover-Fob-for-FORD-MONDEO-/280920689668?pt=AU_Clothing_Merchandise_Media&hash=item41682d8c04&vxp=mtr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Anahtarlarınız eskimeye başladı mı ? zamanında size demiştim yaptırayım diye kimse ilgi göstermemişti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Bende istiyorum anahtarsız olanından, devam ediyor mu satış? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap