Hakan Saraç Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2012 (düzenlendi) Fotograftaki araçta mevcut bulunan Dark Micastone far alıp aracıma takmalıyım sizce değerli forum üyeleri? Nisan 19, 2012 Hakan SARAÇ tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Ben beğeniyorum, ama maliyetine değer mi bilmem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Bunlar titaniumda bulunan standart farlar değil mi ? Aracın görünümünü dahada güzelleştiriyor bu sürmeli farlar, ben şahsen imkanım varsa düşünürdüm. Fiyat ne diyorlar Rusya'da. Ayrıca jantlar 18" sanırım çok harika olmuş. Birde tavandaki siyah folyo mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Rusya da bu farları henüz araştırmaktayım,yakın bi zamanda sizlerle paylaşım da bulunucam.Aracın tavanı sanırsam camlardaki gibi siyah folyo.Jantlar konusunda da size katılıyorum Yusuf bey,bence de çok şık duruyolar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Tabii şık durmuş....Ama söylendiği gibi fiyat makul mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Tek kusuru jantları gri renkli jantlar çok sırıtmış ... Jantların da elektrostatik boyayla siyaha boyanması veya kendisi siyah daha yakışan bir jantla değiştirilmesi gerekirdi . Ben Beşiktaşı veya herhangi bir siyah beyaz rengi olan takımı tutmuyorum ama genel olarak siyah beyaz spor görünen heçleri seviyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Bencede çok şık durmuş farlar ayrıca jantları mükemmel göstermiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 2. Resimde jant ışıktan mat gozukmus. O yüzden biraz vasat gibi gozukmus. Siyah jant bana modifiye araçlari hatırlatıyor. Bu büyük jant hoş gozukuyorda lastik alırken hem çeşit azalıyor hem de fiyatlar uçuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kemal kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 bu siyah folyolu tavan yerine, focusta bir cam tavan olsa harika olurdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Cam tavan fikrinize kesinlikle katılıyorum Kemal bey,hatta şöyle yarıya kadar açılan otomatik tavan olsa süper olurmuş bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 (düzenlendi) Yalniz dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama arka stop farlarida bizim orjinal gibi degil karartmali acaba kendisimi yapti yoksa ST icin uretilenden orjinal mi? Hakan bey siz sadece on farlardan mi bahsediyorsunuz ? Nisan 21, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Valla harika gözüküyor. Eğer bütçenizi zorlamayacaksa yaptırın bence. Jantlar,folyo,farlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Eğer bütçenizi zorlayacaksa orjinal farlar açılıp aynen bu şekle getirelibilir Bkz: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yalniz dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama arka stop farlarida bizim orjinal gibi degil karartmali acaba kendisimi yapti yoksa ST icin uretilenden orjinal mi? Hakan bey siz sadece on farlardan mi bahsediyorsunuz ? Sabri bey evet ben ön farlardan bahsetmiştim,arka farlarda sanırsam şahıs karartma uygulamış bir şekilde,çünkü çok aramama rağmen henüz değişik çeşitte bir arka far bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 (düzenlendi) Sabri bey evet ben ön farlardan bahsetmiştim,arka farlarda sanırsam şahıs karartma uygulamış bir şekilde,çünkü çok aramama rağmen henüz değişik çeşitte bir arka far bulamadım. Benim aracim koyu renk ama sizinki beyazsa arka far karartmayi yapin bence beyaz renkle cok guzel ve sportif durmus. Bende sadece sinyal ve geri lambasinin oldugu yeri karartmayi dusunuyorum hos olabilir. Fardaki tek beyaz yer Nisan 21, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Benim aracım gümüş rengi o yüzden biraz kararsız kaldım aslında,sanırsam farlardan önce ilk fırsatta jant kapaklarını,güzel bir jantla değiştiricem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hakan Saraç
Fotograftaki araçta mevcut bulunan Dark Micastone far alıp aracıma takmalıyım sizce değerli forum üyeleri?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap