Hakan Saraç Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2012 Sizce olsa nasıl olur? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Sizce olsa nasıl olur? way be mükemmel ağzımın suyu aktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Aygün Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Çok sıradan duruyor sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Çok sıradan duruyor sanki sıradan mı hiç sanmıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 RS kategorisine taşınmıştır.... Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Sizce olsa nasıl olur? Bütün bakışlar üzerinde olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Bence spoiler biraz daha değişik olabilirmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 İyi de bu resmi resim degil arkadaslar Elemanın biri çizmiş Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 evet sadece bir çizim,hayal ürünü ama ben yine de olsa fena olmaz diyorum sayın admin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Sırf cam üstü spoiler için hb araba alınır yani. Sedana böyle bir şey yapma şansın yok. Resimse çok güzel. Yakışır Focus'uma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 2013 Focus Rs Test - Resmi resim yayınlanmadı ama benzer olacağı aşikar. Video'da da zaten almost demiş.. doğru yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Resmi yayınlanmadı zaten Yakup, ama seninde dediğin gibi bunun aynısını yapacaklar... 2,0 CC olması iyi olmuş hiç değilse vergisi ucuz olur ve caddelerde görürüz inşallah.. Üsteki mesajımı editliyorum Çizim değil demişim... Aynen abi ondan dedim bende.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yorgunluğuma ver Yakup Çok çalışıyorum.. Nedemek abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Bu kasaya tek kapı yapmamış olmalarına şaşıyorum, çok şık duruyor. Diffüzör biraz abartılı geldi bana, RS videosu da güzel,sipariş veresim geldi. Tabii 395 beygirin ön tekerleklerden yolu nasıl kazıyacağını düşünmek bile istemiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Spoiler aynı renkte olsa daha şık durur sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap