emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 cem bey st versiyonunda var tek kapı bildiğim kadarıyla yayınlanan Bu kasaya tek kapı yapmamış olmalarına şaşıyorum, çok şık duruyor. Diffüzör biraz abartılı geldi bana, RS videosu da güzel,sipariş veresim geldi. Tabii 395 beygirin ön tekerleklerden yolu nasıl kazıyacağını düşünmek bile istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 yok oda dört kapıymış :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 2.0 litre 395 biraz sallama degil mi yaw? :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 2.0 litre 395 biraz sallama degil mi yaw? :/ Ford'un 1.6lt 300 ps aracı mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Ford'un 1.6lt 300 ps aracı mevcut Neey o zaman litre/beygir orani en yüksek bu motor Porschedaydi bildigim kadariyla. Fordla gurur duyuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Neey o zaman litre/beygir orani en yüksek bu motor Porschedaydi bildigim kadariyla. Fordla gurur duyuyorum Ford suan 1.0 cc 180 ps calışması yapıyor... Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 STnin liste fiyati 90.000 civari olur heralde dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 STnin liste fiyati 90.000 civari olur heralde dimi 2.000cc olması buna sebep tabi İyi bir güzellik yapmazsa ford, bundan aşağı olması zor gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 2.000cc olması buna sebep tabi İyi bir güzellik yapmazsa ford, bundan aşağı olması zor gibi.. Kendim alamasamda yolda gorsem yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Ben 70,000 TL vermişim. ST için 90,000 çok mu? :) Şaka bi yana ST 90,000 e satılırsa çok iyi, ben daha fazla bekliyorum şahsen-. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 bu ilk paylaşılan resmi herkes görebiliyor mu? ben göremedim...403 forbidden falan yazıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Aynen ölmüş. bu ilk paylaşılan resmi herkes görebiliyor mu? ben göremedim...403 forbidden falan yazıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Sonuna kadar izleyin.. Vergiden yırttık umarım Tr ye getirirler bunlardan... 2,0 CC Ecoboost 395 hp... Gerçek RS Çizim değil,2013 model.. Daha rs mi diyorsun sen Biz ihtiyarız bize gitmez rs Daha fiyat verecekelr 1 ay oldu ST için . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 (düzenlendi) İlk paylaşımda ölen resim. Mayıs 10, 2012 Hakan Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Tek kapi cok hos duruyor bu arabada ya keske tek kapilisida satista olsaydi dizelde. Birde C stünu Mercedes C-Coupe'ye benzettim. Bu cizim gibi olursa super olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap