Ömer Yavuz Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2012 arkadaşlar konuyla alakası yok ama sormam gerekiyor. Focus 3 Tit. ön ve arka hoparlör çapı nedir biliyormusunuz, yeni hoparlör alacağım da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 tweetr istiyorsun sanırım Bora abi ? Yapılır ama döşemeyi deldirmen lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 ön ve arka hepsi 16.5 cm mi yani arkadaşlar bugun almaya gidiyorum ona göre:) Marka ve modeli nedir yeni alacağınız hoparlörlerin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 arkadaşlar konuyla alakası yok ama sormam gerekiyor. Focus 3 Tit. ön ve arka hoparlör çapı nedir biliyormusunuz, yeni hoparlör alacağım da 16 cm olması lazım ama tam hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Konu Bölünmüştür. Edited: 6,5" (16.5 cm) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 6,5" (16.5 cm) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Ya bende bişi merak ediyorum arka kapıların kapı açma kollarının yanına küçük hoparlörlerden yaptıramazmıyız?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 tweetr istiyorsun sanırım Bora abi ? Yapılır ama döşemeyi deldirmen lazım düzgün yapıldıktan sonra yaptırtabilirim ne olacakki Ogün....Hatta ön konsola bir orta hoparlör ile takılabilir....Sony geldiğinde yaptırtacağım büyük ihtimalle.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 düzgün yapıldıktan sonra yaptırtabilirim ne olacakki Ogün....Hatta ön konsola bir orta hoparlör ile takılabilir....Sony geldiğinde yaptırtacağım büyük ihtimalle.... Deldirmek sorun değilse O zaman Mertol abinin deyimiyle money talks Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Ben döşemeyi deldirmem, Ama hoparlörleri değiştirmeyi bende düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Değiştirdiğinizde çıkan hoparlörleri bana veririmisiniz :) :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Ya bende bişi merak ediyorum arka kapıların kapı açma kollarının yanına küçük hoparlörlerden yaptıramazmıyız?? Tiz hoparlörleri (namı diğer tweeter, twitter ile karışmasın - kelime kökeni aynı olsa da) yönlü ses verir, yani doğrudan kulak hiznıda ve kulağa doğru ses verirse işe verimli çalışır. Dolayısı ile önerdiğin yere monte edilmesi ancak belki biraz arkada oturanlar için anlamlı olabilir, öne fazla etkisi olmaz. Ancak pandizot (bu da ne tuhaf isimdir) üzerine uygun açı ile monte edilirse arka cama çarparak gelen ses dalgaları etkili olabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 (düzenlendi) ön ve arka hepsi 16.5 cm mi yani arkadaşlar bugun almaya gidiyorum ona göre:) Nisan 20, 2012 Ömer Yavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Sen al paketi açma Kapıyı soktur baktın 16.5 ac kutuyu eheheh Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 ön ve arka hepsi 16.5 cm mi yani arkadaşlar bugun almaya gidiyorum ona göre:) Aynen öyle, önler mid, tiz ayrı, arkalarda koaksiyal olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 marka , magnet made in germany Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ömer Yavuz
arkadaşlar konuyla alakası yok ama sormam gerekiyor. Focus 3 Tit. ön ve arka hoparlör çapı nedir biliyormusunuz,
yeni hoparlör alacağım da
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
8
8
7
Popular Days
Eyl 24
11
Nis 23
11
Nis 19
10
Nis 26
10
Top Posters For This Question
Emre Seymenoğlu 15 posts
Ümit Vaysaloğlu 8 posts
çağlar çetinkaya 8 posts
Ömer Yavuz 7 posts
Popular Days
Eyl 24 2013
11 posts
Nis 23 2012
11 posts
Nis 19 2012
10 posts
Nis 26 2012
10 posts
Popular Posts
Cem Boneval
6,5" (16.5 cm)
Cem Boneval
Tiz hoparlörleri (namı diğer tweeter, twitter ile karışmasın - kelime kökeni aynı olsa da) yönlü ses verir, yani doğrudan kulak hiznıda ve kulağa doğru ses verirse işe verimli çalışır. Dolayısı ile ön
Bora A.
düzgün yapıldıktan sonra yaptırtabilirim ne olacakki Ogün....Hatta ön konsola bir orta hoparlör ile takılabilir....Sony geldiğinde yaptırtacağım büyük ihtimalle....
Bu soruda 84 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap