Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 WRC deki araçların eşşek olmadığını sende biliyorsun boss Forddan önce 555 subaru world rally team pilotuydu Colin MCrae.. O zamanda Subarular şampiyondu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Ben araçlar hakkında bilgi verdim.. 99 yılından itibarın o focus en güçlüsü idi.. Gerisi teferruat şuan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Boss güçler 300 hp ile sınırlı torklarda öyle hepsinin ağırlıklarıda 1260 kg Geriye sadece rüzgarı kullanmak şanzıman ve yürüyen aksamdaki fark kalıyor. Ayrıca yarış stratejileri uygun lastik seçimleri falanda hayatii önem taşıyor bu işte. Atı yönetenler önemli WRCde at değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Ben ne dedim ilk En iyi araçdı...sen yarış sonuçlarına geldin yürüyen aksamdaki var diyorsun bak Focus forumunda subaru'ya izin vereceğimi sanma yani demokrası yok burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yürüyen aksamlardaki farklılıklar fordun en iyi yürüyen aksama sahip olduğunu rüzgar kullanımındaki farklar fordun en iyi aerodinamik yapıya sahip olduğunu Şanzıman farkıda Fordun en iyi şanzımana sahip olduğunu açıklamaz. Valla boss ister izin ver ister verme O dönemin En iyi WRC otomobili Mitsubishi lancer evolation 6 idi Evo ve diğerleriydi... Ama işte koşturacak jokey yoktu Hirvonen vardı o yıllarda hatırladığım evo pilotu Makinen yaşlanmıştı zaten Ardından subaruya geçti zate Tommi Makinen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Ben Bildiğimden gördüğümden şaşmam ama .. Bana test verileriyle gel çocukluğum bunu üzleyerek geçti yaw : ) Ben sana duygusal yazmıyorum..Tüm verilerde iyiydi araç...Pc simülasyonlarından bahsediyorum.. Belki bir periyotdur..tüm zamanlar demiyorum buna dikkat etmelisin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Araba mı bu ya.. iğğ Geçen subaru mu alalım diye bayiye gittik...Civic la corolladan farkları yok.. konu burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Motor Sporları :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap