Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Bu arada HTC One X+ ı resmen duyurdu. Nvidia Tegra 3 dual core 1.7 GHz işlemci , 2100 mAh batarya vs. Ben zıplarsam oraya zıplarım sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yakında S3 için yeni bir versiyon gelir. Benchmark testlerinde One X+ ezmiş durumda. One x benim yukarıda verdiğim ile neredeyse aynı sonucu almış. S3 5500 civarında kalır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Yasin Soysal Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Üzülerek söylüyorum bir androidci olarak, iphone günlük hayatta ve kullanımda en kolayı en işe yarayanı. Fakat anlamsız yüksek fiyatları yüzünden halkımız alternatiflere yöneliyor. Bu arada işletim sistemi en dandiği en boşu ios'dur. Android sadece telefona değil beyaz eşyalardan tutun da , otomobillere, askeri kullanıma kadar geniş bir yelpazeye programlanabilir ve uyum sağlayabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Üzülerek söylüyorum bir androidci olarak, iphone günlük hayatta ve kullanımda en kolayı en işe yarayanı. Fakat anlamsız yüksek fiyatları yüzünden halkımız alternatiflere yöneliyor. Bu arada işletim sistemi en dandiği en boşu ios'dur. Android sadece telefona değil beyaz eşyalardan tutun da , otomobillere, askeri kullanıma kadar geniş bir yelpazeye programlanabilir ve uyum sağlayabilir. Samsung değil Iphone almamaktaki en büyük sebep tembelliğim zaten Kullanımı aşırı basit, youtube iphone için kullanım kılavuzu gibi, tek olumsuz yanı şarj süresi. 2. cümlenin telefon kullanıcıları için bir önemi olduğunu düşünmüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 (düzenlendi) one x ben aldım. ilk başka bir kaç sorun vardı ama güncellemeler ile çözdüler. Sitesinden online teknik destek kısmıda çok başarılı. Aralık 22, 2012 Soner Yaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 (düzenlendi) Android telefonları seviyorum, HaTiCe'yi de. Kullandığım Desire S'in fotoğraf kalitesizliği yüzünden sürekli eşimin ayfonu ile beni ezmesinden sıkılarak, biraz da meraktan makul bir fiyata az kullanılmış bir One S'i denemek üzere aldım. Kısaca kullanım izlenimleri: Aldığım telefon T-Mobile ABD ağına göre ama kilidi kaldırılmış, tüm operatörlerle çalışıyor, rahatsız edebilecek iki durum var ki beni hemen hiç etkilemiyor: Türkçe değil (ama MoreLocale 2 uygulaması ile dönüştürülebiliyormuş), T-Mobile'a ait bazı özel yazılımlar var, çoğunu devre dışı bıraktım ama haliyle az da olsa telefon depo belleğinde yer işgal ediyorlar. Cihaza gelirsek, şık, ince, hafif ve malzeme/işçilik kalitesi mükemmel. Ebad bana göre biraz büyük olsa bile yine de makul ve rahatsız etmeyen düzeyde. 4.3" AMOLED ekran kullanıyor, LEDTV izler gibi, aşırı canlı ve güzel renkler var. Aldığım S4 1.5 GHz çift çekirdek işlemcili, hız testlerinde ön sıralarda yerini alan bir ünite. Ayrıca Android ICS 4.04 kullanıyor. Cihaz son derce akıcı ve rahat kullanılıyor, aynı işletim sistemi Desire S'i bayağı kasıyordu, bunda tıkır tıkır çalışıyor. BT, WiFi, GPS çok hızlı devreye giriyor. Ses kalitesi mükemmel, evdeki müzik setine bağlayıp Sky.Fm Premium dinliyorum, CD'den farkı yok. Konuşma esnasında hem gelen hem giden ses olağanüstü berraklıkta ve güçlü. Video ve fotoğraf çekiminde de f2.0/22 mm lensi ile oldukça kaliteli, çekim sonrası işleme belki ayfon ve galaxy S3 kadar başarılı olmasa da utandırmıyor, kamerası inanılmaz hızlı. 16 GB sabit hafızası var, 1 GB RAM, 11 GB da depolama için, ayrıca pili sabit kullanıcı tarafından değiştirilemiyor, mikro SIM kart kullanıyor. Pil süresini yazmayı unutmuşum, internet, wifi sürekli açık, günde ortalama 20' konuşma, ara sıra oyun, ara sıra fotoğraf ile rahat 2 tam gün gidiyor, hiç kapatmadan ve ilk günlerinde bolca kurcaladığım halde. Açıkcası 750 TL karşılığında çok memnun kaldığım bir telefon oldu. Piyasada S3'lerin sıfırı en ucuzu 1350 TL iken makul geldi. Kalır bende bu telefon, gittiği kadar gider. Aralık 26, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Siyahına bayılıyorum. Root rom işleriyle uğraşmadığınızdan Att olması bir dezavantaj yaratmaz. Jelly bean sürümüne geçmesi sıkıntılı olabilir. S3 fotoğraf olarak iddialı değil htc daha iyidir bence. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Android telefonları seviyorum, HaTiCe'yi de. Kullandığım Desire S'in fotoğraf kalitesizliği yüzünden sürekli eşimin ayfonu ile beni ezmesinden sıkılarak, biraz da meraktan makul bir fiyata az kullanılmış bir One S'i denemek üzere aldım. Kısaca kullanım izlenimleri: Aldığım telefon T-Mobile ABD ağına göre ama kilidi kaldırılmış, tüm operatörlerle çalışıyor, rahatsız edebilecek iki durum var ki beni hemen hiç etkilemiyor: Türkçe değil (ama MoreLocale 2 uygulaması ile dönüştürülebiliyormuş), T-Mobile'a ait bazı özel yazılımlar var, çoğunu devre dışı bıraktım ama haliyle az da olsa telefon depo belleğinde yer işgal ediyorlar. Cihaza gelirsek, şık, ince, hafif ve malzeme/işçilik kalitesi mükemmel. Ebad bana göre biraz büyük olsa bile yine de makul ve rahatsız etmeyen düzeyde. 4.3" AMOLED ekran kullanıyor, LEDTV izler gibi, aşırı canlı ve güzel renkler var. Aldığım S4 1.5 GHz çift çekirdek işlemcili, hız testlerinde ön sıralarda yerini alan bir ünite. Ayrıca Android ICS 4.04 kullanıyor. Cihaz son derce akıcı ve rahat kullanılıyor, aynı işletim sistemi Desire S'i bayağı kasıyordu, bunda tıkır tıkır çalışıyor. BT, WiFi, GPS çok hızlı devreye giriyor. Ses kalitesi mükemmel, evdeki müzik setine bağlayıp Sky.Fm Premium dinliyorum, CD'den farkı yok. Konuşma esnasında hem gelen hem giden ses olağanüstü berraklıkta ve güçlü. Video ve fotoğraf çekiminde de f2.0/22 mm lensi ile oldukça kaliteli, çekim sonrası işleme belki ayfon ve galaxy S3 kadar başarılı olmasa da utandırmıyor, kamerası inanılmaz hızlı. 16 GB sabit hafızası var, 1 GB RAM, 11 GB da depolama için, ayrıca pili sabit kullanıcı tarafından değiştirilemiyor, mikro SIM kart kullanıyor. Pil süresini yazmayı unutmuşum, internet, wifi sürekli açık, günde ortalama 20' konuşma, ara sıra oyun, ara sıra fotoğraf ile rahat 2 tam gün gidiyor, hiç kapatmadan ve ilk günlerinde bolca kurcaladığım halde. Açıkcası 750 TL karşılığında çok memnun kaldığım bir telefon oldu. Piyasada S3'lerin sıfırı en ucuzu 1350 TL iken makul geldi. Kalır bende bu telefon, gittiği kadar gider. 4.8 inç telefonlara göre 4.3 inçler daha mantıklı bence.. s4 işlemcisi zaten şuan piyasadaki en iyilerden.. 750 tlye mükemmel 1 cihaz almışşınız bence.. ben xperia s telefonuma ilk çıktığında 1500tl vermiştim memnunum telefondan ama parası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Root rom işleriyle uğraşmadığınızdan Att olması bir dezavantaj yaratmaz. Bundan bu telefona "root" işlemi yapılıp özgün "rom" yüklenemeyeceği sonucunu mu çıkarmalıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Bundan bu telefona "root" işlemi yapılıp özgün "rom" yüklenemeyeceği sonucunu mu çıkarmalıyım? Aslında onu söylerken Jelly Bean güncellemesi alması sıkıntılı olabilir diye düşünmüştüm. Root işinden hiç anlamıyorum. Belki att olduğu için farklı bir uygulama gerektirebilir. Her türlü xda forum üzerinde bilgi vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Bundan bu telefona "root" işlemi yapılıp özgün "rom" yüklenemeyeceği sonucunu mu çıkarmalıyım? Jelly bean hakkında http://www.andronova.net/2012/12/25/htc-one-s-icin-jelly-bean-guncellemesi-basladi/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Açıkcası 750 TL karşılığında çok memnun kaldığım bir telefon oldu. Piyasada S3'lerin sıfırı en ucuzu 1350 TL iken makul geldi. Doktor amca 750 Lira yurtdışı alış fiyatınız mıdır ? Sanırım öyle.. Anneme telefon bakıyorum bu civarda fiyata sahip.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Doktor amca 750 Lira yurtdışı alış fiyatınız mıdır ? Sanırım öyle.. Anneme telefon bakıyorum bu civarda fiyata sahip.. Yok ben 2.el aldım, tazesinin fiyatı 1200-1400 arası. Annene 2.el ayfon almanda yarar var. Yok HTC olacaksa Desire X uygun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Yok ben 2.el aldım, tazesinin fiyatı 1200-1400 arası. Annene 2.el ayfon almanda yarar var. Yok HTC olacaksa Desire X uygun. 2.el istemem oğlum diyor iphone'da istemiyor babam iphone al bedava mesajlaşırız demiş whatsapp'dan daha haberleri yok olmaması daha iyi benim için Desire'ye bakalım birde madem..Ama takmış durumda htc'nin servisi iyi değil demiş telefoncusu.Samsung istiyor gibi..S2 almış işyerinde 3-4 kişi onu boşver dedim s3 büyük diyor o zaman sony xperia dedim.. bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 2.el istemem oğlum diyor iphone'da istemiyor babam iphone al bedava mesajlaşırız demiş whatsapp'dan daha haberleri yok olmaması daha iyi benim için Desire'ye bakalım birde madem..Ama takmış durumda htc'nin servisi iyi değil demiş telefoncusu.Samsung istiyor gibi..S2 almış işyerinde 3-4 kişi onu boşver dedim s3 büyük diyor o zaman sony xperia dedim.. bakalım Bu s3 mini çıktı bir de ona bakın. Fiyatını bilmiyorum ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap