Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Abi koca koca adamlarsınız yaa,telefondan yüzbin tane özellik olsa ne olur,sonuçta alo diyecek bişey bu,telefon işte..Yüzbin tane özelliği olsa ne olacak?Sizi hastalıktan mı koruycak?Karnınızı mı doyuracak? Maaşınızı mı arttıracak?Kültür Seviyenizi mi yükseltecek? Anna-Babanıza sevginizi ,çocuklarınıza ilgi göstermenizi,eşinize değer vermenizi mi sağlayacak? Vatanımızın şu düştüü hallerden mi kurtaracak..Bırakın bunları yaa,bunlarla kafa yormayın arkadaşlar..Lütfen biraz daha bilinç,biraz daha geniş açı....Eskiden bende o telefonun özelliği bu telefonun bilmem nesi,araştırır,tartışır durudum....Ama sonra anladım ki çok kıymetli olan zamanımı boşa harcamışım....Boşverin htc samsung i-phone falanı beyler...Gerçek hayat kaygılarını,hayat tecrübelerini,kültürel şeyleri konuşalım.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Hay ağzın bal yesin Bora Abi.. Tam buna benzer bişi yazmak uzere girmiştim ki hislerime tercüman olmuşsun.. Alan istedigini almis.. Aldikca giren bize giriyor, ne iphone, ne samsung ne htc bize madalya takiyor. Biz tartisiyoruz adamlar cukkaliyor. Bosverin yaa, koy g*tüne rahvan gitsin. Ama sunu da soyleyeyim ki, android ios'u tokatlar... Eheuheueheu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Hay ağzın bal yesin Bora Abi.. Tam buna benzer bişi yazmak uzere girmiştim ki hislerime tercüman olmuşsun.. Alan istedigini almis.. Aldikca giren bize giriyor, ne iphone, ne samsung ne htc bize madalya takiyor. Biz tartisiyoruz adamlar cukkaliyor. Bosverin yaa, koy g*tüne rahvan gitsin. Ama sunu da soyleyeyim ki, android ios'u tokatlar... Eheuheueheu Alperen bak yaa,hala android ios diyosun,ne olcak tokatlasa yahu....Nedir bu,bi tür şaka muhabbeti mi? Sanal dünyaya daldık,ne doğru dürüst insanlarla konuşuyoruz ne de yaşama dair şeylerle uğraşıyoruz,çoğumuz aylarca toprak kokusunu,dağ havasını yağmurun ıslaklığını hissetmeden,duymadan,koklamadan yaşıyoruz,o kadar soyut yaşıyoruz ki...Dünyanın içine ettiğimizin farkında bile değiliz.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Ne diyonuz siz ya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Ya sevgili Bora Abim, ironi diyorum.. O kadar yazdim ona birsey demedin de, yazinin sonundaki ironi amacli esprime mi kafayi taktin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Ya sevgili Bora Abim, ironi diyorum.. O kadar yazdim ona birsey demedin de, yazinin sonundaki ironi amacli esprime mi kafayi taktin? Anladım senin ironiyi Alperen merak etme Mert sende git kendine şöyle ucuzundan,internete bağlanabilen ama çokda pahalı olmayan bir telefon al,daha fazla bişey de isteme telefondan, yok kamerasıymış yok işletim sistemiymiş,hepsi para tuzağı,tamamen insanları kandırmak amaçlı....Fakat internete bağlanabilmesine dikkat et o önemli bence..Yoksa yok kamerasymış yok şusuymuş boşver..Bataryası çok dayansın birde,zır pırt şarjı bitmesin....Nokia alacaksan işletim sistemsiz olanını al,sony ericsson alacaksan-ki batarya konusunda 1 numaradır,internete bağlanabilen ucuz olan bir modelini seç,iphone - samsung cart curta binlerce lira verme,sonuçta 2 sene sonra onu atar yenisini alırsın..En pahalı tel bile 3 sene sonra demode olur çünkü..Tüketim toplumlarının en büyük zaafiyetleri,elektronik ürünler,yağlı-sağlığa zararlı yiyecek ve fast-foodlar ile iddia-sayısal loto gibi şans oyunlarıdır....Türkiyeyi ve türk toplumunu batıran da işte bu 3 zaafiyettir....Üretmeden tüketen,beleşe para kazanm peşinde olan,menfaati için vatanını bırak ailesini-eşini dostunu satan bir toplumuz,bundan sonra iflah da olmayız.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Bahçeci Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 şimdiye kadar cep telefonlarına verdiğim para dünya kadar ama gerçekten bu telefona verilen paraya acırım şimdilik ayfona devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Konuyu elestirmekk haksızlık .. Herkes istediği konuyu acar konuşur sizde bilim konusu acın ona göre yazalım Ayrıca smartphone karın doyurur hayatını kolaylaştırır. 1+1=2 ama herkesi degil tabi Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Kim konuyu eleştirmişki? İsteyen istediği gibi açar isteyende istediğini yazar? Gerçi ben hala konuyu anlamadım ve HCKose açmış olması itibari ile araba satın alma sürecine benzer şekilde zincir konuya dönüşmesinden korkuyor olsamda "bence" budur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Kim konuyu eleştirmişki? İsteyen istediği gibi açar isteyende istediğini yazar? Gerçi ben hala konuyu anlamadım ve HCKose açmış olması itibari ile araba satın alma sürecine benzer şekilde zincir konuya dönüşmesinden korkuyor olsamda "bence" budur.. Yukarda yazıyor ilk sorunun cevabı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Bora Abi'nin yazısından sonra 10 yıl daha aynı telefonu kullanmaya karar verdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Elestirisel yaklaşıma pek katılmıyorum. Sonuçta burası da bir otomobil forumu ve bu araclarida zevk için alıp kullanıyor ve burada paylaşım yapıyoruz. Cep telefonu meselesinin gereksizliği ile ilgili her türlü düşünce sonuçta otomobil içinde geçerli. Bu araçlara ayağımız yerden kesilsin diye bu kadar para vermiyoruz. Işin içinde keyif var. Yoksa 25bine de araba var. Telefonda bence böyle. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Ben bayıldım telefona şuanki Evo 3Dmide seviyorum gayet güzel idare ediyor beni ama çözünürlüğü ekran kalitesi falan müthiş. Şimdi Jant-Lastik için para biriktiriyorum arabam olmasa alırdım ama arabam varken arabama para harcamak varken telefona harcamam ama keşke 2-3 ay önce çıkarsalardı şu telefonu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Merhaba One x geçen hafta pazartesi elime ulaştı. Haftasonu Samsung G S3 le kıyaslama şansım oldu. Hem tasarım hem de hardware bakımından HTC bir değil, bir kaç adım önde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 4x1,5 ghz ile toplam 6 hp Sadece cihaz 1.999 tl iphone'dan daha ucuz ama bir telefona o parayı vermem, sensation alıcam. Yapma baran s3 çıktı haberin yokmu s2 kullanan biri olarak nasıl sensation dersin anlıyamdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap