Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Mesajı bitiremeden cevap yazmışsın. Daha ortadan bir yorum yapmaya çalıştım bak yukarıda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Apple son 5 yılda hiç sabit kaldığını görmedim ben..Apple bilgisayarları bile artmaya başladı.. Sistem gereği donanım'ın yüksek tutulmasının da anlamı yok tabi bunu unutmayalım...Gereksinim ile arttırıyorlar.. ios6 ile BİLE benchmark'da ciddi artış olmuş.Dün test etti arkadaşlar..Yani donanım ile herşey bitmiyor tıpkı OS X ki iOS akıllı sistemler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 her ne kadar android'i daha fazla beğeniyor ve daha özgürlükçü buluyor ve de apple'ı daha fazla sömürgeci buluyorsam da ios'u ve dolayısıyla apple ürünlerini basit, anlaşılabilir, stabil, ihtiyaç odaklı, kullanıcı dostu cihazlar olarak görüyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 (düzenlendi) Apple son 5 yılda hiç sabit kaldığını görmedim ben..Apple bilgisayarları bile artmaya başladı.. Sistem gereği donanım'ın yüksek tutulmasının da anlamı yok tabi bunu unutmayalım...Gereksinim ile arttırıyorlar.. ios6 ile BİLE benchmark'da ciddi artış olmuş.Dün test etti arkadaşlar..Yani donanım ile herşey bitmiyor tıpkı OS X ki iOS akıllı sistemler.. Evet bu apple'ın akıllaca benimsediği stratejinin sonucu basitlik sayesinde donanıma çok para yatırmıyor, ama cihazlarını yüksek fiyattan satarak daha çok kar ediyor. Ama basitliğe yatırım yaparken en basit işleri yapmana izin vermiyor.Kullanıcıya kıstlı bir dünya sunup bununla mutlu ol diyor. Çoğu kullanıcı için yeterli bu, ama herkes aynı düşünmüyor. Haziran 13, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yok artık ben buna kesinlikle katılmıyorum. 2 sene önce retina diye birsey duyduk daha ne diyim... Herkes tercihini yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 13 June 2012 - 17:08 tarihinde, YkP CgTy yazdı: Yok artık ben buna kesinlikle katılmıyorum. 2 sene önce retina diye birsey duyduk daha ne diyim... Herkes tercihini yapıyor. Demek istediğim ip4 ne kadar ram kullanıyor ve kaç mhz işlemcisi var? Pazarlama amaçlı ürün geliştirmek ve satmayı kast etmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Mac os mesela kaç ram ile rahat wind kaç gibi ornek verecem.. 512 mb ram ver ama 20 tane uygulama ac kasarsa ben birsey bilmiyorum... Ghz 1 di , 4s le 2 oldu.. Birdahakine 4 olur bukadar basit..sistem cok şey istemiyor. Yeni iPad 1 gb ramli misal ama 800 free halde normal çalısmada.. Sayılar herseyi vermiyor..ilk bakışta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Mac os mesela kaç ram ile rahat wind kaç gibi ornek verecem.. 512 mb ram ver ama 20 tane uygulama ac kasarsa ben birsey bilmiyorum... Ghz 1 di , 4s le 2 oldu.. Birdahakine 4 olur bukadar basit..sistem cok şey istemiyor. Yeni iPad 1 gb ramli misal ama 800 free halde normal çalısmada.. Sayılar herseyi vermiyor..ilk bakışta. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Bende aynı şey söylüyorum. Ama bunu yaparken bazı şeylerden vazgeçiyorlar, üstelik yüksek donanımlı modellerle aynı paraya satıp daha çok kar ediyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Bu cihaz hep 600 dolar olarak satışta.. Artmıyor ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Aynı cihazın üzerinde general mobile yazsa kaç para olur? Sadece donanım maliyeti olarak? HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Bu cihazın maaliyeti 200 dolar tüm parçaların fiyatları üretim detayları kullanıcılara verilmiş durumda.. Açıklamalı belge sunarım, siz one x kaç para onu söyleyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Hala savunmadasin bak yazmicam artık. One x de öyledir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Hala savunmadasin bak yazmicam artık. One x de öyledir. Dışardan bakıldığı gibi donanım az gözükünce ucuzdur diye bişey yokki..Hepsi nvidia veya hepsi intel gibi bişey değil sonuçta.. telefonda kendi geliştirtiyor..üreticiye.. yani hepsi aynı malın daha az özelliksizini koyup pahalıya satmıyor.. Benim gördüğüm budur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yakup ya Ford ya da Apple icin calisiyor henuz tam cozebilmis degilim ama Engin abi nin Google ofisinde bir Mimar olarak calistigina eminim Sent by GALAXY NOTE Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Bu foruma sizabilmem için arabayı google aldı. Google beyazı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap