Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Focuscudan baska ne beklenir ki? Yarın vw buluşması var ona gidecem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Hasan ekran catlamiyor, plastik cerceve catliyor. O da sadece arc modelinde var Abicim çatlama çatlamadır, benim telefonun ekranının sağ kısmı belki milimetrik olarak içeri girmiş sola göre ben ona dahi kıl olan biriyim. Gerisini sen hesap et ki bu telefona benim 2 katı param verilen bir telefon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Ya zaten ben arc onermedim ki... Neo oneriyorum.. Hatta simdi sony xperia s cikti ki super.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Hasan ekran catlamiyor, plastik cerceve catliyor. O da sadece arc modelinde var Doğrudur, yeni modellerde kasa değişti. Problem yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 20 April 2012 - 20:38 tarihinde, YkP CgTy yazdı: Yarın vw buluşması var ona gidecem Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Ankara'da golfçülerin yok, passatçıların yok, sciroccocuların yok sen hangisine gideceksin? Paramız varda o telefona o kadar verecek paramız yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 20 April 2012 - 20:38 tarihinde, YkP CgTy yazdı: Yarın vw buluşması var ona gidecem Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Işte vw ci neyse ayfoncu odur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Ankara'da golfçülerin yok, passatçıların yok, sciroccocuların yok sen hangisine gideceksin? Paramız varda o telefona o kadar verecek paramız yok. Phaetoncuların buluşmasına gidecek o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Phaetoncuların buluşmasına gidecek o Hımm onları bilmiyordum. Onlar bize lüks aynı Iphone gibi. :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Hımm onları bilmiyordum. Onlar bize lüks aynı Iphone gibi. :) adam W12 spec Sen hala I4 tdi takıl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 adam W12 spec Sen hala I4 tdi takıl eheheheheh... I4 çok abi SGS var bizde. Dip Not: Birazdan Yakup abi gelir buraya. San birşey olmazda Ogün abim, beni dar ağacında sallandırır Yakup abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Yakupun fix menu.. Apple products 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Just think quality Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Haaaah, apple diyince hemen geldi seker kokusu almis karinca gibi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Mbp iyidir ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Bu arada Doğubank' da kaçadir bu one x bilen varmı. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap