Hakan Saraç Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Apaçi stayl Ben orjinal halini beğeniyorum Yapılabilecek şey, karbon kaplama ya da piano black. Başkası apaçi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 acayip hayvanlara benziyırsen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 (düzenlendi) Ben beğendim aslında hoş bir hava vermiş Nisan 21, 2012 Onur Solmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yapanın ellerine sağlık yaptıranında kesesine bereket. Fakat bana biraz göz yorucu geldi. Yapım aşamasından fotoğraflar var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 (düzenlendi) . Nisan 21, 2012 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 güzel olmuş beyazın temizliği biraz sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Haahahaha, emir koptum yaaaa... Cuk oturmus.. Ben begenmedim.. Soylendigi gibi carbon black veya piano black guzel olurdu.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Maalesef yapım aşaması fotografları yok,beyaz araba için güzel ama bende temizlik ve göz yoruculuğuna katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 (düzenlendi) arkadaş adam sırf bu deri tasarımı için binlerce tasarımcı çalıştırıyor allahın adamı kalkmış kafasına göre deri yapıştırıyo oraya buraya medeni cesaretinden dolayı alkışlıyorum yapanında yaptıranında.... Nisan 21, 2012 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yok yok olmamış beğenmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Benim zevkime uymamakla birlikte iyi bir uygulama yapılmış. Bundan fikir alarak isteyen ufak tefek dokunuşlar yapabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Eğer arzu eden arkadaşlar olursa elimde değişik döşemelere ait fotolar bulunmakta yeni bir konuyla paylaşabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Eğer arzu eden arkadaşlar olursa elimde değişik döşemelere ait fotolar bulunmakta yeni bir konuyla paylaşabilirim. Paylaşabilirsiniz sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Düzenlemeleri yapıp en yakın zamanda paylaşıyorum o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap