Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2014 Ben yıkattırmıyorum, motoru sakınn haa derim her seferinde.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Yalnız servislerde motoru yıkamak hastalık olmuş adam önce motordan başlıyor su tutmaya. Motoru yıkamayın diyince psikopat gibi bakıyolar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Yalnız servislerde motoru yıkamak hastalık olmuş adam önce motordan başlıyor su tutmaya. Motoru yıkamayın diyince psikopat gibi bakıyolar İlk kez başıma gelince cıs cıs oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2014 Motoru yıkadıklarından haberim bile yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Motoru yıkadıklarından haberim bile yok... Haberin olması için önce kaputu açman lazım be abim. Sen hiç kaputu açtınmı acep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Haberin olması için önce kaputu açman lazım be abim. Sen hiç kaputu açtınmı acep Arada silecek suyu koyarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Arada silecek suyu koyarım İyi bari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Ben motorumu pamuk alıp mazotla ıslatarak biraz üsteleyerek temizliyorum. Genel olarakta tertemiz oluyor, sıkıntı olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 İyi bari Hah şimdi aklıma geldi. Eminim Mertcan silecek suyu bilem koymuyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap