Yılmaz Tunç Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2012 Aşağıdaki linkte bir yetkili servisin sitesinde tesadüfen bulduğum ford parçaların fiyat listesi var. Focus 3 Komple motor fiyatı bile mevcut. Ön cam ve bir çok parça inanılmaz tuzlu geldi bana. Yetkili servis liste fiyatları tabiki. İşinize yarar umarım.. Herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim. Buradan indirebilirsiniz: 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Güzel bir şeye benziyor ama, indirmede mi problem yaşadım anlamadım. Medya Center gibi bir uygulama indi . Bir ara detaylı bakmak laızm. Ayrıca merak da ediyorum :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Güzel fiyatlar, 16.000 TL'ye komple otomatik şanzıman, 1800 TL'ye komple far, 25-26.000 TL'ye komple gövde falan bile var. Niye arabaların bu kadar kolay pert olduğu bu fiyatlardan anlaşılıyor. Umarım fazla muhtaç olmayız....! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 indirmede problem yaşanıyorsa eğer tavsiye edeceğiz başka bir yerede upload edebilirim. Evet fiyatlar çok güsel ve tuzlu:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yeni tarihli ve güncel link aşağıdadır. Yakup sana gönderemedim tekrar wetransfer linki eklemek zorunda kaldım. Sen burdan dosyayı indirip silinmeyecek şekilde ekleyebilirsen sevinirim. http://wtrns.fr/b7dKspUD3oMTxRi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yeni tarihli ve güncel link aşağıdadır. Yakup sana gönderemedim tekrar wetransfer linki eklemek zorunda kaldım. Sen burdan dosyayı indirip silinmeyecek şekilde ekleyebilirsen sevinirim. http://wtrns.fr/b7dKspUD3oMTxRi Paylaşım için teşekkürler... Ama Microcat parça kataloğu olmadan bu listede yolunu bulmak kolay olmuyor, onu temin edecek bir fedakar arkadaşımız yok mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yeni tarihli ve güncel link aşağıdadır. Yakup sana gönderemedim tekrar wetransfer linki eklemek zorunda kaldım. Sen burdan dosyayı indirip silinmeyecek şekilde ekleyebilirsen sevinirim. http://wtrns.fr/b7dKspUD3oMTxRi Teşekkür ederim, ekledim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 (düzenlendi) aboo moku yedim. kaput 855 liraymış 0 aracı parçalayıp satsak köşeyi döneriz focus kaucuk paspas da 25 tl imiş. Temmuz 30, 2012 Alper E. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 aboo moku yedim. kaput 855 liraymış 0 aracı parçalayıp satsak köşeyi döneriz Onun birde boyası ve işçiliği var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Onun birde boyası ve işçiliği var Kasko delinecek başka çare yok. Yoksa ben delinecem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 focus kaucuk paspas da 25 tl imiş. Orjinal değildir o bedavaymış (tek tek satmıyorlardır herhalde) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 1.0 EB test aracında gördüm kaucuk paspası. incecik bişeydi. Eğer aynı ise 25 TL normal fiyat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 1.0 EB test aracında gördüm kaucuk paspası. incecik bişeydi. Eğer aynı ise 25 TL normal fiyat. İnanmam.Piyasanın iki katı fiyatına satılmayan orijinal aksesuar mı olurmuş. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 kauçuk paspas koymuşlar benim araca da; hiç beğenmedim çıkarıp atıcam sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Benim pc de sorun var galiba, windovs medi center diye bir şey açılıyor başka bir şey yok. Birisi şunu eğer mümkünse direk resim olarak falan atabilir mi? Yoksa göremiyorum, ben öncekinide görememiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap