Dr.Mert Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2011 Ne zamandan gitmek isteyipte çeşitli sebeplerden dolayı gidemediğim koç müzesine sonunda gittim müzeden birkaç foto Ford un yaptığı uçan araba Cadillac Chevrolet Cadillac Ve işte Ford un yaptığı ilk araç MODEL T MODEL T teknik verileri ATATÜRK ÜN emriyle yapılan FORDSON marka traktör Ford Başka bir Ford modeli Ahanda ben wankel motorunu inceliyorum Motorların hası olan ZETEC motor Focus güvenlik kesiti ve dayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Keşke konu sahipleri , konularına sahip çıksaydı İşte ne demişler..yemeyenin malını yerler.. Eline sağlık abi. Resimdekiler Engin ve Dayısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yakup abi bu konuyu taşıcaktım fakat daha başka konular var diye bunu taşımadım doktor amcam teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Konu taşınmıştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Cadillac eldoradoda takıldım ben o nasıl bir şıklıktır ya off offf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Cadillac eldoradoda takıldım ben o nasıl bir şıklıktır ya off offf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Sorma Ogün'cüm ooofff offff... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Şeker mavi renginde olacak içi komple bembeyaz deri döşeme üstünü açacaksın salına salına böyle müzik açmaya gerekte yok V8 senfoni orkestrası var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Şeker mavi renginde olacak içi komple bembeyaz deri döşeme üstünü açacaksın salına salına böyle müzik açmaya gerekte yok V8 senfoni orkestrası var offfff walla süper olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Bende geçen sene kasım da gitmiştim çok güzel bi müze. Gitmeyenlerin gitmesini tavsiye ederim, ama sakın eşinizle gitmeyin benim gibi yanılıpda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap