Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Focus 3lerde merkezi kilit ile ilgili kafama takılan birkaç soru var. Forumda biraz araştırma yaptım ama bulamadım . Buradan size sormak istedim. Aracımız titanium donanım seviyesinde.
- Dün eve geldim ve arabayı park ettim. Eve girdikten yarım saat sonra arabada telefonumu unuttuğumu farkettim ve geri döndüm . Bir de baktım araba kilitli değil. Dalgınlık ve acele nedeniyle unutmuşum. Sonra aklıma bir soru takıldı ? Focus'larda arabayı biz kilitlemezsek bir süre sonra kendiliğinden kilitlenmiyor mu ?
- İkinci olarak arabayla hareket ederken de bazı diğer arabalarda olduğu gibi merkezi kilidin otomatik olarak kilitlenmediğini görüyorum. Bu güvenlik nedeniyle yapılmış bir düzenleme mi yoksa ayarlanabiliyor mu ?
- Son olarak farklı bir soru ama konu kirliliği olmaması açısından buradan sormak istiyorum. Dikiz aynaları altındaki lambalar sağa ve sola dönüşlerde köşe aydınlatması olarak çalışıyor diye duymuştum ama ben denedim bizim arabada yanmadı. Araç çalışır haldeydi ama hareket etmiyordum olduğum yerde direksiyonu çevirerek denedim. Bununla bir alakası var mı yoksa onu da ayarlamam mı gerekiyor ?
Soru
Onur S. Y.
Herkese merhaba.
Focus 3lerde merkezi kilit ile ilgili kafama takılan birkaç soru var. Forumda biraz araştırma yaptım ama bulamadım . Buradan size sormak istedim. Aracımız titanium donanım seviyesinde.
- Dün eve geldim ve arabayı park ettim. Eve girdikten yarım saat sonra arabada telefonumu unuttuğumu farkettim ve geri döndüm . Bir de baktım araba kilitli değil. Dalgınlık ve acele nedeniyle unutmuşum. Sonra aklıma bir soru takıldı ? Focus'larda arabayı biz kilitlemezsek bir süre sonra kendiliğinden kilitlenmiyor mu ?
- İkinci olarak arabayla hareket ederken de bazı diğer arabalarda olduğu gibi merkezi kilidin otomatik olarak kilitlenmediğini görüyorum. Bu güvenlik nedeniyle yapılmış bir düzenleme mi yoksa ayarlanabiliyor mu ?
- Son olarak farklı bir soru ama konu kirliliği olmaması açısından buradan sormak istiyorum. Dikiz aynaları altındaki lambalar sağa ve sola dönüşlerde köşe aydınlatması olarak çalışıyor diye duymuştum ama ben denedim bizim arabada yanmadı. Araç çalışır haldeydi ama hareket etmiyordum olduğum yerde direksiyonu çevirerek denedim. Bununla bir alakası var mı yoksa onu da ayarlamam mı gerekiyor ?
Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
13
6
5
Popular Days
Nis 27
17
Nis 29
12
Nis 30
12
Nis 28
11
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 15 posts
Alper Albayrak 13 posts
Tolga Ata 6 posts
Engin Uzunoğlu 5 posts
Popular Days
Nis 27 2012
17 posts
Nis 29 2012
12 posts
Nis 30 2012
12 posts
Nis 28 2012
11 posts
Popular Posts
Alper Albayrak
Bugün tekrar denedim otomatik kapanıyormu diye,başta olmadı sonradan kullanım kılavuzu okuyup anahtarı tekrar programladım ve düzeldi. Programlama:Araç içinde kapılar,camlar kapalı,kontak kapalı
Alper Albayrak
Bi yanlışınız var aracı kumanda ile açıp bi süre kapıları açmassanız otomatik olarak kilitleniyor focus 2 imde böyledi focus 3 tede böyle.(donanımsal olarak farklılık oluşuyorsa bilemem) edit:Şim
özer aygül
aracı kilitlediten 7 8 saat geçtikten sonra insanların kaza ile açma düğmesine basma hakkı olmamalı mı diyosunuz yani
Bu soruda 63 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap