Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2012 merabalar. vereceğim linkteki modifiye focus 2 çok hoş duruyor..bu arka tamponun altındaki, bazı jeep modellerinde de olan modifiye parçanın adı nedir acaba? ve bulabilir miyiz? bu çok sade ve yakışmış araca..bazıları çok abartılı oluyor ve yakışmıyor..saygılar http://translate.goo...us-accessories/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Ah birde iş yerindeki pc verdiğiniz linki açsa. "Bu adrese erişim Kamusal Hizmetlerle Sınırlı İnternet Uygulaması Kapsamında Engellenmiştir. Eğer adrese erişim için geçerli bir nedeniniz var ise bildirim ekranının görüntüsünü alarak sistem yöneticiniz ile irtibat kurunuz." :ranting2: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Arka diffüzor, ST ve RS'de değişik formlarda var. Bizim polyesterciler de yapmıştır diye düşünüyorum, Erkan kesin bulur bundan... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 göstermiş olduğunuz tampon cem beyin de dediği gibi ford fokus rs arka difüzörüdür bu ürünün orjinali size çok pahallıya gelir yurtdışı irtibatla bulabilirsiniz bunada nekadar güven olur bilemem fakat birebir polyester malzemeyle yapılmış olan ürün için eski ortaklarım ve dükkanım olan yeri arayınız linki ; http://www.cartuninggarage.com/ adım soyadımı verin irtibata geçip fotoğraf alışverişi yapınız aşağı yukarı 200-300 tl arası bir fiyat vereceklerdir tabi bu indirimli fiyatıdır 05352546015 cep 0212 482 27 98 iş ayrıyetten st rüzgarlık ve ön tampon siparişi içinde görüşebilirsiniz iyi çalışmalar ... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 iyide sayın mustafa hocam arabanız focus 3 style olarak yazıyor göstermiş olduğunuz tampon focus 2.5 , 2 dir yanlış mı biliyorum yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 öncelikle ilginize teşekkür ederim.. ikincisi, adını öğrenmiş oldum,diffüzör...üçüncüsü göstermiş olduğum foto anlatmak istediğim parçayı en iyi anlatan olduğu ve araba çok yakışıklı çıktığı için örnek verdim. benim aracım focus 3 ve modifiye yapmış olsam, sadece bunu yapmak isterim. bakalım arayalım, ..saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 peki focus 3 e , diffizör yakışır mı, ? tavsiye eder misiniz, yoksa sadece bu modifiye yetersiz mi kalır? başka konuydu galiba, focus 3 modifiyeleri diye, oradaki araçları görünce heyecan yaptım, ter bastı aşka geldim..niye gösterdiniz ki o muhteşem araçları.. ucundan benimkini de hayal ettim:).. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 sanırım focus 3 için arayacağınız yerde henüz kalıbı mevcut değildir ki kaldıki ford focus 3 ün rs versiyonu henüz piyasaya çıkmadı bundan sebeptirki aradığınız ürün henüz yaratılmamıştır ilerleyen zamanlarda focus 3 için ayrıyetten irtibata geçebilirsiniz ama bunun için henüz çok erken sayın hocam beklemenizi tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Focus 3 için şu anlık yapılmış bir çalışma yok gibi kaldı ki sadece difüzör tampon değişmeden hoş durmaz. St ve rs tampon aldıktan sonra difüzör takılmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 (düzenlendi) Focus için henüz ülkemizde bir şey yapılmış olduğunu sanmıyorum, Almanlar biraz çalışmış durumda... Mesela Loder Ya da Bastuck Sanırım biraz daha sabırlı olmak, önce ST'nin sonra da RS'in en sonunda da klonlarının çıkmasını beklemek lazım... Düşüncemi eklemeliyim: Arabayı performans aleti gibi göstermek için uğraşacağıma o vakit ve nakiti gerçek performans arttırıcı işlemlere harcamayı yeğlerim. Yani kurt postunda kuzu olmaktansa kuzu postunda kurt olmalı! Nisan 26, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Yani kurt postunda kuzu olmaktansa kuzu postunda kurt olmalı! Bu nasıl bir laftır böyle Konuya gelince Loder'in tasarımı hoş olmuş ancak, sadece onu yaptırdığınızda doğan görünümlü şahinden bile kötü olması kuvvetle muhtemel. Çok sırıtır. Komple body kit lazım. Hoş tasarlanmış bir body kit Focus 3 ü çok daha çekici kılacaktır ancak bunun için ne bir uygulama yapan var şu an için, ne de böyle birşey gördüm güzel ülkemde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap