Yılmaz Tunç Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 25, 2012 Arkadaşlar , ne yaptımsa otomatik uzun far olayını devreye alamadım. Bizim Titanium Focuslarda otomatik uzun far yokmu acaba? Yardımcı olabilirmisiniz.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Aynen, yok zaten.. Detay için Tıklayınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Arkadaşlar , ne yaptımsa otomatik uzun far olayını devreye alamadım. Bizim Titanium Focuslarda otomatik uzun far yokmu acaba? Yardımcı olabilirmisiniz.? Olmayan şey için neler yaptın merak ettim şimdi... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2012 Titanyum X de uzun far yok..Hele hele Titanyum da hiç yok ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 (düzenlendi) Gece şehirler arası yol yapmayanlar için hiç bir anlamı yok zaten. Hatta şehir içinde xenon farında bir anlamı yok. İstanbul'da farları görmek için değil görülmek için yakıyorsun zaten. Nisan 26, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bence olmasın da ..Kısa-Uzun far yaparaktan uykunda kaçıyor hem...Kısa uzun far muhabbetinden daha önemlisi uyku durumunu tespit edip titremeye başlayan direksiyon ve sesli-görsel uyarı sistemi..Muazzam bir özellik..Keşke bu özellik ben alırken de olsaydı...Direksiyon başında uyuma olayını yüzde yüz engelleyici bir özellik...Hiçbir özellik bu kadar hayati değil bence.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yaptıklarım derken, levha yansımasından bile etkilendiği için levhasız ışıksız yerlerde sürüş denemelerinde bulundum sadece Öncam Sensörleri arasında kamerası var ise yazılımla aktif edilecebilecek bir özellik gibi duruyor aslında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yaptıklarım derken, levha yansımasından bile etkilendiği için levhasız ışıksız yerlerde sürüş denemelerinde bulundum sadece Öncam Sensörleri arasında kamerası var ise yazılımla aktif edilecebilecek bir özellik gibi duruyor aslında. Kamera yok...Ancak sonradan ekleyebilirsiniz eğer titanyum x donanım aldıysanız tabii....Hatta şerit takip asistanını ve direksiyonu komple değiştirmek şartıyla sürücü destek sistemini de ekleyebilirsiniz..Tabii 5 Bin TL civarında bir para ödeyerek herbirine.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Kamera yok...Ancak sonradan ekleyebilirsiniz eğer titanyum x donanım aldıysanız tabii....Hatta şerit takip asistanını ve direksiyonu komple değiştirmek şartıyla sürücü destek sistemini de ekleyebilirsiniz..Tabii 5 Bin TL civarında bir para ödeyerek herbirine.... Kamera yok ise bu işe girilmez kanımca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Arkadaşlar , ne yaptımsa otomatik uzun far olayını devreye alamadım. Bizim Titanium Focuslarda otomatik uzun far yokmu acaba? Yardımcı olabilirmisiniz.? Bence konuya buradan devam edin Cem Boneval katkılarıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bence olmasın da ..Kısa-Uzun far yaparaktan uykunda kaçıyor hem...Kısa uzun far muhabbetinden daha önemlisi uyku durumunu tespit edip titremeye başlayan direksiyon ve sesli-görsel uyarı sistemi..Muazzam bir özellik..Keşke bu özellik ben alırken de olsaydı...Direksiyon başında uyuma olayını yüzde yüz engelleyici bir özellik...Hiçbir özellik bu kadar hayati değil bence.... Bora abi şöyle diyeyim türkiye şartlarında işe yaramaz. O sistem 10 dk önceki halinle şimdiki halini karşılaştırıp bir sonuç çıkarıyor. O sistemin adam akıllı çalışması için sabit hızla gitmelisin ki türkiye de bunu beceremezsin, gaza bas, sonra frene bas, sonra tekrar bas, sağından biri sana makas atar. İşe yaramaz yani. Sistemlere güvenmek yerine 2-3 saatte bir mola vermek daha iyi bence. Uzun fara dönecek olursam, illaki çalıştırılacak bir yol bulunur. Hele bir gelsin de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Hasan sallama ya. Nasıl bir ulkeymisiz biz. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yılmaz Tunç
Arkadaşlar , ne yaptımsa otomatik uzun far olayını devreye alamadım.
Bizim Titanium Focuslarda otomatik uzun far yokmu acaba?
Yardımcı olabilirmisiniz.?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap