Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiat Viaggio

Ümit Vaysaloğlu

Önerilen Mesajlar

Bu sabah yeni linea gördüm yolda -şirket aracı tabi :) - arka tampon nikelajlı parça ile çok kötü olmuş bence.

573530270272.jpg

Bu resmi sen mi çektin yahu?

Bence de zorlama bir tasarım olmuş, yanılmıyorsam içi mevcut G.Punto ile aynı oldu ki burdan da B sınıfı sedan olduğu düşünülebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yok yahu netten :) uğraşmam ben böyle işlerle bilmiyormusun :)

Bravo dışındaki tüm araçlarında ağır işçilik kusurları var bana göre.Birde ucuz malzemenin suyunu çıkarmış durumdalar, 4 lü düğmesine basınca içine kaçıyor bir çok fiat araçta mesela.

0 km. linea 1 haftalıkken sürücü koltuğu arkasındaki dikişleri attı, koltuğun arkasından koca bir parça sallanmaya başladı ama servisteki ilgi alakaya diyeceğim yok, fiorinoda birkaç küçük pürüz çıktı hemen hallettiler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yok yahu netten :) uğraşmam ben böyle işlerle bilmiyormusun :)

Bravo dışındaki tüm araçlarında ağır işçilik kusurları var bana göre.Birde ucuz malzemenin suyunu çıkarmış durumdalar, 4 lü düğmesine basınca içine kaçıyor bir çok fiat araçta mesela.

0 km. linea 1 haftalıkken sürücü koltuğu arkasındaki dikişleri attı, koltuğun arkasından koca bir parça sallanmaya başladı ama servisteki ilgi alakaya diyeceğim yok, fiorinoda birkaç küçük pürüz çıktı hemen hallettiler.

Yani "evet ben çektim" diyeydin, o kareyi yakalaman için yolcu koltuğunda olma ihtimalinin de dışında arabyı gör, "yeni Linea hemen çekeyim" de, davran ve hareket halindeki aracı bu netlikte yakala!!

Bir dahaki görüşmemizde fotoğraf üzerine ders alabilirdim! :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nikelajları yan camlardan almışlar, arka camlara koymuşlar, :) Halbuki camlarda daha hoş duruyor bence. Ve arka tampondaki nikelajdan daha kötü durmuş plakalık üstündeki parça. Ben onu beğenmedim. Tampondaki de uydurma gibi dursada, diğerinin hiç yakışmadığını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sınıf işleri aks mesafesine göre oluyor sanırım. Fakat Bravo ile Linea arasında ciddi kalite, yalıtım, aksessuar farkı var diye biliyorum. Fiat'ın sedan C sınıf Focus,Megane,Jetta gibi araçlarla kapışan bir aracı yok. Bu araçta Alfa platformu üzerine geliştirilmiş, beklentim yükseldi herhalde.

Bir de Çin tek başına büyük bir pazar sadece Çin için bile üretilmiş olabilir. Çok tutuluyor diye VW Santana orada hala üretilip satılıyor, taksiciler çok kullanıyor.

Okuduğum tüm yazılar avrupaya gelmeyeceğini sadece Çin için üretildiğini söylüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.