Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2012 barcelona-chelsea maçını izlerken fark ettim.. ara reklamlarda, ford un sponsor olarak tanıtımı vardı, arkada ise, karanlıkta:), silüet olarak "focus 3" farlarını yakıp kapatıyordu:).. hoşuma gitti.. sonra aklıma geldi; hatırlarsınız mutlaka, ford fiesta yeni kasa ilk çıktığında, sürekli reklamları oynar dururdu, imrenirdik veya imrenirdim arabaya, arka arkaya, bıktırırcasına, her kanalda, her program arasında oynatılırdı bu reklam..şeker kırmızı fiesta.. zaten araba reklam dan mıdır bilmiyorum, adım başı, binlercesi yolda dolaşır oldu:)) hiç dikkat ettiniz mi, bizim focus 3 için reklam,tanıtım vb. yok, sadece kampanya reklamlarında 5 i bir yerde modellerin:))., bunun eksik olduğunu fark ettim.. acaba ford tr nin bir bildiği mi var, reklam gelecek mi, onlara yazsak mı, sitem etsek mi:)).. yoksa aman boşver deyip, nerede çokluk, orada fazladan focusluk:) deyip, bilen biliyor, binen biniyor mu diyelim.. az olan daha değerlidir mantığıyla:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 demek ki focus'un reklamını yapmaya çok da ihtiyaç duymuyorlar.. anti parantez, fiesta'daki renk şeker kırmızı değil elektrik kırmızısı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 ama, genel olarak, araba satışlarında büyük bir düşüş var diyorlar. rakamlar da veriyorlar.. reklama ihtiyaç duymamaları garip.. veya focus için böyle bir sorun yok, satışlardan memnun adamlar:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Reklam ile satış artsaydı bu ülkede vw ford fiat dışı markalar sürekli reklam döndürmeli ? Nerde ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Cem Bey, sizin videonuz Alman versiyonu:).. benim izlediğim de sadece focus hb görünüyordu:)).. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 peki Yakub BeY, o zaman neden reklam yapıyorlar ki büyük firmalar?? satışa etkisi olmaz demeyin, mutlaka bir payı vardır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 peki Yakub BeY, o zaman neden reklam yapıyorlar ki büyük firmalar?? satışa etkisi olmaz demeyin, mutlaka bir payı vardır.. Mutlaka var canım ama satış düştü; hadi reklam deyip, kısa vadede satışı arttıramazsın ..Demek istediğim bu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Mutlaka var canım ama satış düştü; hadi reklam deyip, kısa vadede satışı arttıramazsın ..Demek istediğim bu.. Laf satışlara gelmişken şunuda belirtiyim son 1 aydır çok daha fazla yeni focus görür oldum,tesadüfte olabilir,baharla birlikte bi miktar satışlarda kıpırdamadanda olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 çok az da olsa, tek tük focus görünür olmaya başladı kahramanmaraş ta:).. fakat ben Yakup Bey kardeşimden focus toplantı günündeki araçların arkasındaki focus logosu mu diyeyim, çıkartması mı diyeyim, ondan istiyorum.. haber bekliyorum.. karşımdaki focus sahibinin, focusclup üyesi olması daha bi sıcak geliyor, daha bir samimi oluyor bakışmamız, tabi birbirimizdeki logolora görürsek:)) gibime geliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 çok az da olsa, tek tük focus görünür olmaya başladı kahramanmaraş ta:).. fakat ben Yakup Bey kardeşimden focus toplantı günündeki araçların arkasındaki focus logosu mu diyeyim, çıkartması mı diyeyim, ondan istiyorum.. haber bekliyorum.. karşımdaki focus sahibinin, focusclup üyesi olması daha bi sıcak geliyor, daha bir samimi oluyor bakışmamız, tabi birbirimizdeki logolora görürsek:)) gibime geliyor.. Sitenin en üstünde duyuru bölümünde ki açıklamamız ; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap