Sabri Özer Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2012 Bir üyenin paylaştığı modifiye edilmiş bir sedan Focus 3 vardı ordan görmüştüm yakışacağını düşündüm ve yaptım bakalım beğenecek misiniz? Belki HB sahipleri yapar benim gibi kolay bir işlemi var 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Sticker eksik bunda ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 (düzenlendi) Geç kaldim adresimi attim sana haftaya olan toplu gönderimde yollayacaktin. Yoksa yolladin mi daha gelmedi yolladiysan. Buarada beğendin mi? Nisan 26, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Benim için farketmiyor , zaten ufak bir yer..Spoiler takalım buna birde jant tamamdır..Başka bişeyle oynamaya gerek yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Spoiler için biliyorsun uğraştım kaç yere sordum yok yani ama jant işini halledicem taktım kafama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bana sorarsan jant çok kötü değil.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Titanium jantlarımı çok kötü değil anlamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Titanium jantlarımı çok kötü değil anlamadım? Evet... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Sticker eksik bunda ? Sticker'ı haftaya tekrar bir toplu gönderim mi yapacaksın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Evet... Ama 18 değiller Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Sticker'ı haftaya tekrar bir toplu gönderim mi yapacaksın ? Ayarlıyacam merak etmeee senn 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Sabri nasıl yaptındırdın arkadaşım bende sedana düşünüyorum yaptırmayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Ataturk oto sanayide folyo garage diye bir yerden 5 dakika surdu ilk once kabataslak yapistiriyor filmi sonra istedin hatlarda jiletle kesiyor cam filmi gibi bir sey sinyali veya geri lambasini etkilemiyor islevsellik bozulmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bana sorarsan jant çok kötü değil.. Bende aynı fikirdeyim Yakup,aracı almadan jantla ilgili yazılanlar,stil paket jantının daha güzel olduğu söylenişi falan bende önyargı oluşturmuştu fakat bu aracı alana kadarmış,şuan titanium jantlarına haksızlık edildiğini düşünüyorum(tabi zevk meselesi orası ayrı)Bu arada Sabri film fena değil ama öyle çok albenilide değil açıkcası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Ataturk oto sanayide folyo garage diye bir yerden 5 dakika surdu ilk once kabataslak yapistiriyor filmi sonra istedin hatlarda jiletle kesiyor cam filmi gibi bir sey sinyali veya geri lambasini etkilemiyor islevsellik bozulmuyor Teşekkürler bilgi için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap