Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Bende aynı fikirdeyim Yakup,aracı almadan jantla ilgili yazılanlar,stil paket jantının daha güzel olduğu söylenişi falan bende önyargı oluşturmuştu fakat bu aracı alana kadarmış,şuan titanium jantlarına haksızlık edildiğini düşünüyorum(tabi zevk meselesi orası ayrı)Bu arada Sabri film fena değil ama öyle çok albenilide değil açıkcası Jant konusunda hem fikiriz gozume guzel gelmeye basladi ama ben 18 istiyorum far konusunda ordaki adamda guzel olmaz bence direk kirmizi yapalim dedi yok dedim kipkirmizi oyle guzel olmaz sen yap bakalim cok maliyetli biside degil alisamazsam soker cikartirim basit bisi yani ama suan bi begendim gecede bir bakicam daha farkli durebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Teşekkürler bilgi için Ne demek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 farklı olmuş...emeğinize sağlık., güzel mi? zevk meselesi.. araba zaten siyah, siyah araca olmaz demiyorum ama benim aracım beyaz, acaba bende nasıl durur onu düşünüyorum:).. bir de, arka camlar orjinal siyah.. acaba ön camlara film taktırsak, yine trafik sorun çıkarır mı? veya arkalardan bir ton daha açık film bulabilir miyiz? yakışır mı? yani arka siyah, ön camlar ise bir ton açık film nasıl olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Güzel durmuş fakat kırmızı folyo daha güzel durur kanaatindeyim. Geçen hafta Yakup'la konuşmuştuk Ogün'ün yanına gittiğimizde, ben sprey boya ile boyamayı düşünüyorum. Çünkü sedanlarda stopların aerodinamik çizgileri var çıkıntılı oarası tam olarak yapışmıyor, içeri hava alıyor, kendi aracımdakileri söktüm kırmızı sprey denicem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 farklı olmuş...emeğinize sağlık., güzel mi? zevk meselesi.. araba zaten siyah, siyah araca olmaz demiyorum ama benim aracım beyaz, acaba bende nasıl durur onu düşünüyorum:).. bir de, arka camlar orjinal siyah.. acaba ön camlara film taktırsak, yine trafik sorun çıkarır mı? veya arkalardan bir ton daha açık film bulabilir miyiz? yakışır mı? yani arka siyah, ön camlar ise bir ton açık film nasıl olur? Ben yaptırdım 3m cam filmini çok da şık görünüyor önler arkalara göre 1 ton açıkrengi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Şemsi Bey, eğer bir foto ekleyebilirseniz çok çok memnun olurum, gerçekten merak ediyorum.. hatta birkaç foto da olabilir.. saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 farklı olmuş...emeğinize sağlık., güzel mi? zevk meselesi.. araba zaten siyah, siyah araca olmaz demiyorum ama benim aracım beyaz, acaba bende nasıl durur onu düşünüyorum:).. bir de, arka camlar orjinal siyah.. acaba ön camlara film taktırsak, yine trafik sorun çıkarır mı? veya arkalardan bir ton daha açık film bulabilir miyiz? yakışır mı? yani arka siyah, ön camlar ise bir ton açık film nasıl olur? Canli gorurseniz begenirsiniz otoparka girsim simdi kapali karanlikta ledler yaniyorken hos durdu beyaz araca cok daha guzel durucaktir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Güzel durmuş fakat kırmızı folyo daha güzel durur kanaatindeyim. Geçen hafta Yakup'la konuşmuştuk Ogün'ün yanına gittiğimizde, ben sprey boya ile boyamayı düşünüyorum. Çünkü sedanlarda stopların aerodinamik çizgileri var çıkıntılı oarası tam olarak yapışmıyor, içeri hava alıyor, kendi aracımdakileri söktüm kırmızı sprey denicem Orda calisan adamda kirmizi daha guzel olur dedi ama istemedim kipkirmizi bogucu olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 şimdi o stopları siyah yapınca araba dahamı hızlı gidiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 (düzenlendi) Şemsi Bey, eğer bir foto ekleyebilirseniz çok çok memnun olurum, gerçekten merak ediyorum.. hatta birkaç foto da olabilir.. saygılar Resim var eklemiştim yandan çekilmiş fotoğraflsrı mevcut benim arabamda Nisan 26, 2012 Şemsi B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 buldum, olmuş, çok hoş.. peki ne kadar maliyet tuttu iki cam?? filmlerde kalite açısından marka model ne tavsiye edersiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 buldum, olmuş, çok hoş.. peki ne kadar maliyet tuttu iki cam?? filmlerde kalite açısından marka model ne tavsiye edersiniz.. 3m markasını uygulattım malum piyasanın en iyi filmi maliyetide 90tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 bunu öğrendiğim iyi oldu, 3m marka ve 90 tl hiç abartı bir rakam değil. acaba maraşta kim yapar. autoking uygular mı? soracağım bunu.. teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 bunu öğrendiğim iyi oldu, 3m marka ve 90 tl hiç abartı bir rakam değil. acaba maraşta kim yapar. autoking uygular mı? soracağım bunu.. teşekkürler.. Bişey değil umarım yardımcı olabilmişimdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 fazlasıyla, çok teşekkür ediyorum.. ben de şu an, bunu en iyi uygulayan yerler neler,kimler,püf noktaları nelerdir, onları inceliyordum..saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap