Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 şimdi o stopları siyah yapınca araba dahamı hızlı gidiyor Evet daha hizli gidiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 şimdi o stopları siyah yapınca araba dahamı hızlı gidiyor Emir benim gibi eleştiri getirmeye başladın. Ben farklı bir konudan yaklaşacağım, her ne kadar arkadaşımız görsel katkısı var, işlevsel etkisi yok dese de bunun gerçeği yansıtıyor olması mümkün değil. Yapıştırdığınız film eğer görüntüyü karartıyorsa ışığı da bir miktar kesecektir. Bu da görüşün kötü olduğu yağmur, kar, sis gibi hava şartlarında güvenliği olumsuz etkileyen bir özelliktir. Bu tür maskelemeler Avrupa ülkelerinin bildiğim tümünde bu nedenle yasaklanmıştır. Yasağa uyarsınız uymazsınız size kalmış, ama oluşan güvenlik sorunu bir başkasının kaza yapmasına yol açacaksa, ki bu olası, bence iyi düşünmek lazım. Trafik ciddi iştir... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Her ne kadar yukarıda güvenlik önlemleri ile ilgili bir yazı yazılmış olsada ben görsel açıdan beğendim. Hoş olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Emir benim gibi eleştiri getirmeye başladın. Ben farklı bir konudan yaklaşacağım, her ne kadar arkadaşımız görsel katkısı var, işlevsel etkisi yok dese de bunun gerçeği yansıtıyor olması mümkün değil. Yapıştırdığınız film eğer görüntüyü karartıyorsa ışığı da bir miktar kesecektir. Bu da görüşün kötü olduğu yağmur, kar, sis gibi hava şartlarında güvenliği olumsuz etkileyen bir özelliktir. Bu tür maskelemeler Avrupa ülkelerinin bildiğim tümünde bu nedenle yasaklanmıştır. Yasağa uyarsınız uymazsınız size kalmış, ama oluşan güvenlik sorunu bir başkasının kaza yapmasına yol açacaksa, ki bu olası, bence iyi düşünmek lazım. Trafik ciddi iştir... Bunlari bu kadar dusunursek hayattan zevk alamayizki ozellikle baktim ilk sag far yapildi gunduz cok az bir isikta zayiflama var %5 kadar gozle anlamak zor nerdeyse ayni gibi. Soyle dusunun Opel astrada Enjoy pakette bizim farlar gibi acik ama Cosmoda arka stoplar karartilmis bir alman drvi bunu yapiyorsa benim nacizane seffaf ince filmim pek isik kesmez bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Her ne kadar yukarıda güvenlik önlemleri ile ilgili bir yazı yazılmış olsada ben görsel açıdan beğendim. Hoş olmuş. Benim amacim tamamen gorsellikti ve amacima ulastim cok guzel gozukuyor suan gozume Tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Isterseniz bir video koyabilirim aksam suan disardayim daha demin cektim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Isterseniz bir video koyabilirim aksam suan disardayim daha demin cektim yukle sabriiiiiiiiiiiiiiiii :D :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 yukle sabriiiiiiiiiiiiiiiii :D :) Fener maçi bitsin yuklicem abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Fener maçi bitsin yuklicem abi ok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Geri vites'e takıp yarım kontakda resmedebilirsin geri vites'i Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Güzel olmuş...ellerine sağlık kesene bereket... :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 (düzenlendi) Emir benim gibi eleştiri getirmeye başladın. Ben farklı bir konudan yaklaşacağım, her ne kadar arkadaşımız görsel katkısı var, işlevsel etkisi yok dese de bunun gerçeği yansıtıyor olması mümkün değil. Yapıştırdığınız film eğer görüntüyü karartıyorsa ışığı da bir miktar kesecektir. Bu da görüşün kötü olduğu yağmur, kar, sis gibi hava şartlarında güvenliği olumsuz etkileyen bir özelliktir. Bu tür maskelemeler Avrupa ülkelerinin bildiğim tümünde bu nedenle yasaklanmıştır. Yasağa uyarsınız uymazsınız size kalmış, ama oluşan güvenlik sorunu bir başkasının kaza yapmasına yol açacaksa, ki bu olası, bence iyi düşünmek lazım. Trafik ciddi iştir... Geri vites'e takıp yarım kontakda resmedebilirsin geri vites'i Yanımdada kimse yoktu nasıl çekicem bu geri vitesi dedim kendi kendime yaparım onuda yarın dediğin gibi fotoğraflarım. Şöyle anlatıyım annem karşı çıkmıştı gözükmeyecek diye yaptım dedim çık cama dörtleri yakarak geçtim evin önünden sabah güneşliyken çok net gözüküyor dedi beğendi olumsuz yorum almadım şuana kadar. Tavsiye ederim. Hem bellimi olur belki Ford Focusu makyajlarken benim bu yaptığım işlemi yapar biliyorsun bir önceki Astrada(2004) Sinyal ve geri lambası beyazdı makyajlandı(2007) Sinyal gurubunu karartıldı 2004----> 2007----> Nisan 26, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 bende direk kırmızı film çektirdim arka stoplara ... buda önden , piano black ayna ve komple ön cam dail film ... bakalım bu hafttasonu bir RS jantı alayım diyorunm 18inch ... hayırlısı ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Cık olmamış eksik bu araba .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap