Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Cık olmamış eksik bu araba .... çok eskiği var tabi , öncelikle bir focuscluptr sticker eksik , birde 18 inch rs jant ... başkada birşey istemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Bir üyenin paylaştığı modifiye edilmiş bir sedan Focus 3 vardı ordan görmüştüm yakışacağını düşündüm ve yaptım bakalım beğenecek misiniz? Belki HB sahipleri yapar benim gibi kolay bir işlemi var Kırmızı folyo uygulamasının nasıl durduğunu kendi aracımdan bir fotoyla size göstereyim hocam;) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Kırmızı folyo uygulamasının nasıl durduğunu kendi aracımdan bir fotoyla size göstereyim hocam;) Kötü Forumda yapan var zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Kırmızı folyo uygulamasının nasıl durduğunu kendi aracımdan bir fotoyla size göstereyim hocam;) hocam tüm farmı kaplandı yoksa yalnızca beyaz kısım mı? birde sinyalleriniz kırmızı yanıyor artık demi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 hocam tüm farmı kaplandı yoksa yalnızca beyaz kısım mı? birde sinyalleriniz kırmızı yanıyor artık demi? Sadece beyaz kısım kaplandı. Siz bahsetmeden önce sinyallerin rengi konusu hiç aklıma gelmemişti:) Mecburen artık kırmızı yanıyor galiba:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Sadece beyaz kısım kaplandı. Siz bahsetmeden önce sinyallerin rengi konusu hiç aklıma gelmemişti:) Mecburen artık kırmızı yanıyor galiba:) bence güzel olmuş, fümeden daha çok seviyorum ama kırmızı sinyal istemediğimden yaptırmıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Sinyal ve geri lambasi kirmizi yaniyor ve kotu duruyor bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 bence güzel olmuş, fümeden daha çok seviyorum ama kırmızı sinyal istemediğimden yaptırmıyorum Beyaz araç üzerinde görüntü olarak gerçekten güzel ve gayet spor duruyor ama kırmızı sinyal konusunda haklısınız;) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Ü. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Merhaba arkadaşlar, Arabam için arka stop lambalarına komple kırmızı film çektirmeyi düşünüyorum. Ankara'da oturuyorum 2 kez kırmızı filmli focus gördüm çok hoşuma gitti arabamın rengi beyaz ve kırmızının çok şık duracağını düşünüyorum fakat internetten ve forumumuzdan yaptığım uzunca araştırmalara rağmen yeterli bilgiye ulaşamadım. Bu uygulamayı yapan veya bilen bir arkadaşımız var mı? Varsa bilgi verebilir mi ? Sizin düşüncelerinizi ve görüşlerinizi duymak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer tekeoglu Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Yakup çağatay bey sticker nasıl banada yollayabilirmisiniz teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 4 dakika önce, zafer tekeoglu yazdı: Yakup çağatay bey sticker nasıl banada yollayabilirmisiniz teşekkürler Merhaba, sitemizde biraz aktif olduktan sonra bu konudaki yönlendirmeyi takip edebilirsiniz https://www.focusclubtr.com/topic/2019-stickerkokukalem-dağıtımı-hakkında-lütfen-ilk-mesaji-okuyunuz/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap