Dr.Mert Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2011 Lütfen okuyalım bunu bende yolda iken arkamda ise nasıl yol veririm diyordum hep al işte karşıma çıktı....Buyrunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 En önemli konulardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Valla ben o konuda biraz maganda gibi davranıyorum. Konuda belirttiğiniz gibi sağ şerittekiler umursamayınca bende direk üstlerine yatıyorum anında frene basıyorlar. Orta yada sağ şeritte denk geldiysem eğer hızımı yol durumuna göre sıfıra kadar düşürüp önümü boşalttığım oluyor. Bir kere kavga etmiştik arkamdaki sürücüyle ambulansa yol açmak için durduğumda yürüsene ne duruyorsun diye el kol işaretleri yapınca. Trafikte zaten çok asabileşiyorum elfrenini çekip 34 yıldız anahtarla arabadan çıkınca neye uğradığını şaşırmıştı adam. Seni o ambulansın içine gönderiyimmi diye sorunca anında kedi yavrusu oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Aaaa oldu mu şimdi bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Bazıları o dilden anlıyor yapacak bişey yok. Ters anıma denk gelmişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yoksa o sen miydin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Senle denk geldiğimizi zannetmiyorum o anda zaten 40 yılda bir öle sinirlenirim Beni öyle sinirlendiren sen olamazsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Şaka Şaka Ben olsam zaten sende beni unutamazdın Taramalı var bagajımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 aman jandarmaya dikkat :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 bende üstüne kıranlardanım , ambulans sol tarafımdaysa en sağ geçip yol açarım gerekirse kaldırıma çıkarm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 bende üstüne kıranlardanım , ambulans sol tarafımdaysa en sağ geçip yol açarım gerekirse kaldırıma çıkarm.. Ama hiç çıkmadın 3.5 cm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Ama hiç çıkmadın 3.5 cm hiç o duruma gerek kalmadı ama gerekirse çıkardım nede olsa kasko var en fazla karter delerim nolcak he bide şanzumanın kulağıda kopabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Herkesin bilip uygulaması gereken bi mesele aslında ama biçoğu bilgisiz ve duyarsız malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap