ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2012 Aux taki parazit seslerinin suçlusu bluetooth gibi görünüyor çünki bluetoothsuz araçlar denendi(comfort ve trend)hiç birinde parazit sesi yok. Sadece bluetooth olan araçlarda hem usb de hem auxta hemde bluetooth ta müzik dinleken parazit sesi duyuldu. Beklemeye devam ford merkezden hala bu konu ile ilgili dönülmedi zaten bi 10 15 gün süreceği söylenmişti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Aux taki parazit seslerinin suçlusu bluetooth gibi görünüyor çünki bluetoothsuz araçlar denendi(comfort ve trend)hiç birinde parazit sesi yok. Sadece bluetooth olan araçlarda hem usb de hem auxta hemde bluetooth ta müzik dinleken parazit sesi duyuldu. Beklemeye devam ford merkezden hala bu konu ile ilgili dönülmedi zaten bi 10 15 gün süreceği söylenmişti. Olabilir,bildiğim kadarıyla bluetooth kiti aux girişini ya da aux benzeri farklı bir giriş kullanıyor dolayısıyla bluetooth kitinden oluşabilecek parazit direk olarak ses çıkışlarına yansıyacaktır.Kısa zamanda sonuçlanır inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Bluetooth kiti parazit yapar arkadaşlar harici cihazlar da takılığında aynısını yapıyor...Ford ile ilgili birşey değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Yinede ford bir çaresini bulur diyorum ben. Nice araçlar var bluetooth a sahip ama bu parazitleri yapmayan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Yinede ford bir çaresini bulur diyorum ben. Nice araçlar var bluetooth a sahip ama bu parazitleri yapmayan. Sesi açın gelir %90 kısık seste gelmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Son seste gelen cızırtıya denecek laf yok o normal ama bu parazitler yarım seste bile duyuluyor.Hele %60 70 lerde rahatsız edici boyutta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Bu sorun çözülene kadar cd den mp3 dinliycez anlaşılan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Ben müzik sistemine çok önem veririm müzik kulağımda iyidir fakat sizin dediğiniz parazitlenmeyi ben hiç duymadım, ki devamlı aux dan müzik dinliyorum.Sadece bluetooth ile cep telefonundaki müzikleri dinlerken ses kalitesi düşüyor oda normaldir bluetooth üzerinden ses aktarımı yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Şanslı azınlıksınız demekki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Bu arada aracınız kaç model 2011 modelse 2011 den sonraki araçlarda oluşmuş olabilir.2012 olupta bu parazit sesini vermeyen araç duymadım en az 6 7 araç denemişimdir hepsi 2012 modeldi. Hatta japonyadaki o depremden sonra bu bluetooth cihazlarını üreten firmada hasar görmüş.O yüzden bir ara tüm çıkan araçlar bluetooth suz çıkmış.(diye duydum güvenilir bir kaynaktan) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Bu arada aracınız kaç model 2011 modelse 2011 den sonraki araçlarda oluşmuş olabilir.2012 olupta bu parazit sesini vermeyen araç duymadım en az 6 7 araç denemişimdir hepsi 2012 modeldi. Hatta japonyadaki o depremden sonra bu bluetooth cihazlarını üreten firmada hasar görmüş.O yüzden bir ara tüm çıkan araçlar bluetooth suz çıkmış.(diye duydum güvenilir bir kaynaktan) Hocam güncellemeden haberiniz varmıdır acaba diye sormak istiyorum ? F Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Boştayken cizirti var. Müzik çalarken duyulmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Aracım 12 nisan 2012 tarihinde fabrikadan çıkmış.Sanırım bu güncelleme mevcuttur aracımda.Ama yinede bununla alakalıysa zaten ford merkezden bunu bana bildirirler şimdi kurcalayıp dahada bozmayalım:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Japonya da problem çıktığında Megane serisi 2-4 ay bluetoothsuz çıkmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Müzik çalarkende var fakat müzik sesi gizliyor.Müzikte arada es falan olduğunda sessizlikte yine duyuluyor.Sonuç olarak müzikte ses kalitesini bozuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Bu konuyu öğrendiğim iyi oldu demekki yalnış duymuşum.Sorun megane lardaymış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ferhat tezcan
Aux taki parazit seslerinin suçlusu bluetooth gibi görünüyor çünki bluetoothsuz araçlar denendi(comfort ve trend)hiç birinde parazit sesi yok.
Sadece bluetooth olan araçlarda hem usb de hem auxta hemde bluetooth ta müzik dinleken parazit sesi duyuldu.
Beklemeye devam ford merkezden hala bu konu ile ilgili dönülmedi zaten bi 10 15 gün süreceği söylenmişti.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
32
9
7
3
Popular Days
Tem 14
42
Nis 28
17
Nis 27
3
Top Posters For This Question
ferhat tezcan 32 posts
Yakup Ç. A. 9 posts
semih yılmaz 7 posts
Engin Uzunoğlu 3 posts
Popular Days
Tem 14 2012
42 posts
Nis 28 2012
17 posts
Nis 27 2012
3 posts
Popular Posts
ferhat tezcan
Buyrun parazit sesinin sorumlusu bluetooth kiti tüm aux flashdisk bu kit in içinden aktarılıyor ana üniteye haliyle ana ünitenin bir kabahati yok tüm kabahat bu arkadaşta kanımca.Metrol abinin yönlend
ferhat tezcan
Aux taki parazit seslerinin suçlusu bluetooth gibi görünüyor çünki bluetoothsuz araçlar denendi(comfort ve trend)hiç birinde parazit sesi yok. Sadece bluetooth olan araçlarda hem usb de hem auxta h
Yakup Ç. A.
Bluetooth kiti parazit yapar arkadaşlar harici cihazlar da takılığında aynısını yapıyor...Ford ile ilgili birşey değil
Bu soruda 61 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap