Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Doğru söylemişler altığın rüzgar yere basınç uygular ve arkanı sağlam tutar.. Onlar gibi değil ama ST, Dediğiniz modeller rüzgarı daha fazla altına alıyor.. Öyle çok etki yapmaz yani bu taktırdıklarımız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Arkadaşlar bende bugün saat 10:00 itibarı ile f-3 Üm için ST spoileri İzmir OTO KOÇ^dan satın aldım. boyaya verildi, pazartesi teslim alcam. merakla bekliyorum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Arkadaşlar bende bugün saat 10:00 itibarı ile f-3 Üm için ST spoileri İzmir OTO KOÇ^dan satın aldım. boyaya verildi, pazartesi teslim alcam. merakla bekliyorum:) Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 teşekkürler Ahmet bey,,, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Mercekleri taktırmak için otokoça gelsem karşılaşacaktık demekki. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 sizinde mercekler hayırlı olsun, iyi olurdu karşılaşmak, ben ilk düşünce olarak merceklide siyah iç zemin olmadığından taktırmak istememiştim. ama siyah zeminli de olduğunu görünce hoşuma gitti, hazır izmire gelmişken bulabilirsem mercekli alcam bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Spoiler taktim bugun resimleri yukleyecem bugun firsat olursa 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 sizede hayırlı olsun ben teslim alsam bile takmak için kıbrısa dönmeyi beklicem fotolorı bekliyoruz ( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hayırlı olsun....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 bu benim st spoilerim 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Gayet güzel, yan alt'dan isteriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 sizede hayırlı olsun ben teslim alsam bile takmak için kıbrısa dönmeyi beklicem fotolorı bekliyoruz ( Hayırlısı olsun sakıncası yoksa fiyat neydi özel den de atabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Hayırlısı olsun sakıncası yoksa fiyat neydi özel den de atabilirsin. fiyat boyama dahil 630 TL. yarın teslim alcam. görevliye sormayı unuttum, eğer arka difüzör, ön spoiler ve çamurluk bulursam onlarıda alcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Bugün himpeksi aradım. Ellerinde beyaz varmış. Ama gelirken biraz çizilmiş dedi. Fiyat 150 lira. Sizce çizikler önemli olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 boyatacaksanız bişey olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap