Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 bugün serviste (Adana Otokoç)spoileri taktırdım. İşte size birkaç fotoğraf. Yalnız aracın boyası bariz solmuş, Spoileri takınca açık bir renk farkı gördüm. spoiler takıma hazırlanırken ve takıldıktan sonra bu arada başka birkaç fotoğraf çektim. bu havalandırma delikleri ne için çözemedim. Arka stopların altındalar; aktif ızgaralara yakından bakış; bir de bu aracı görünce içim cızzz etti; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 hayırlı olsun, merak ettim tamponlar neden söküldü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 F30 :( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 hayırlı olsun, merak ettim tamponlar neden söküldü? O araç benimki değil. Bir başka sedan titanium modeli idi. Arka tamponu değişecekti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Günal Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 st spoiler taktıran arkadaşlar dikkat eden oldu mu? arka cam ve bagaj eşiği aynı şekilde tozlanıyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 (düzenlendi) Adana Otokoç mu burası? dedim de zaten yazmışsınız yukarıda. Ocak 8, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murathan Özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 (düzenlendi) Bugünde bana nasip oldu İzmir Oto Koç da Ocak 30, 2014 Murathan Özdemir tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 (düzenlendi) Bu resim üzerinden bir tahmin yürüteyim bakim, Hatice Hatun Sitesinin önünde mi çekildi? Daha doğrusu yan sokağında? Orada mı oturuyorsunuz? Ocak 30, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Bu resim üzerinden bir tahmin yürüteyim bakim, Hatice Hatun Sitesinin önünde mi çekildi? Daha doğrusu yan sokağında? Orada mı oturuyorsunuz? evet ama artık Mersin'de yaşıyorum. Ailem hala orda tabiki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kahraman Karaçoban Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Bugünde bana nasip oldu İzmir Oto Koç da Hayırlı olsun, ne kadara halloldu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Arkadaşlar bulabilirseniz yeni versiyon ST spoiler alın Eski versiyon.. Yeni versiyon ben değiştirdim. Yeni eski değilde, Zetec S (yurtdışında donanım, burada spor paket) ve ST diyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murathan Özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Hayırlı olsun, ne kadara halloldu? kusura bakmayın geç gördüm denizlere açıldım da 320 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap