Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Sağolun tüekkür ederim. Matkap çok hızlı dönmüyodu darbeli kısmını kapattık bide bastırmadım hiç tüylü yumuşak bi kılıfı vardı onu taktık bastırmadan sürdüm elle kendim sürdüm heryerine kuruduktan sonra matkapla aldık. bastırmadığım için güzel parlattı. Bitince şu mikrofiber bez ile üstünden geçtim pırıl pırıl çıktı ortaya pasta sürmedim zaten sadece carpexin cialsını kullandım. İşler tam bitti yaşlı bi amca geldi ne yapıyosunuz dedi cila atıyoruz dedik amca akşamına batacak niye uğraşıyosunuz dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Abi matkapların devri 0-3000 rpm arası dönebiliyor yani çoğu matkap devir ayarlı belki öyledir Bana riskli geliyor yinede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 ne kullandın cila olarak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Teşekkür ederim M.Aksoy Resimlerin küçültülmüş hali nasıl yapılıyor daha önceden hiç araştırma fırsatım olmadı o ydzden bilmiyordum Eren bey sizin aracınızıda takip ediyorum Benim arabam bölümünde çok hoş Cmax... adeta fabrikadan çıkmış gibi nazar değmesin Sizinde aracınız güzel görünüyor maşallah. Stopların içini bende sizin gibi temizledim aklınızda bulunsun ne ıslak mendil nede temizleyici bir sıvı kullanın içindeki parlak yere zarar veriyor.sabunlu yetiyor. Fark etmeseydim farı mahvediyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Resimlerin küçültülmüş hali nasıl yapılıyor daha önceden hiç araştırma fırsatım olmadı o ydzden bilmiyordum Resimleri aktardığınız sitede RESİZE image veya resmi boyutlandır seçeneği ile 1024 x *** gibi seçimler ile boyut küçültülebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Matkabın devri yüksek gelmedimi ? Boyanın ince düştüğü yerleri yakma şansı var öle Ben pamukla yaparım genelde bende girişicem arabaya havaların düzelmesini bekliyorum Ellerinize sağlık arkadaşlar pamuk eskide kaldı artk özel pedler var 5 liraya.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Matkabın devri yüksek gelmedimi ? Boyanın ince düştüğü yerleri yakma şansı var öle Ben pamukla yaparım genelde bende girişicem arabaya havaların düzelmesini bekliyorum Ellerinize sağlık arkadaşlar pamuk eskide kaldı artk özel pedler var 5 liraya.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Arkadaşlar bakımdan bahsederken ben birde bugün kapı fitillerinin içine serum lastiği geçirdim. metresi 1 tl 20 metre aldım kapılara3.5-4 metre civarı gidiyo ben bagajada kapladım. Kapıların kapansa sesi çok güzel oldu toklaştı. Ses yatımı olarak çok azda olsa etkisi oldu rüzgar sesi biraz kesildi ama büyük bi fark yok asla. Masraflı bir uygulama değil kapı sesi için bile değer. Akvaryumculardada var aynı hortumdan Uygulamasıda çok basit. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 ne kullandın cila olarak ? carpex cila kullandım ilandaki üründen http://www.modacar.com.tr/urun/carpex-boya-temizleyici-ve-yenileyici-093017.aspx Şunuda belirteyim. Araba önce gölgede bekledi soğuduktan sonra soğuk kaportaya uyguladık. cilayı üstübü ile yaydım üzerinde kurudu matlaştı. sonra bastırmadan aldık matkaba taktığımız uç bundan http://image5.sahibinden.com/photos/03/54/53/27035453aiz.jpg Matkap devirli tuşa basışınıza göre dönüşü değişiyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Senin işlemlerini ayrı konu olarak mı açsak ne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 - Arkadaşlar bakımdan bahsederken ben birde bugün kapı fitillerinin içine serum lastiği geçirdim. metresi 1 tl 20 metre aldım kapılara3.5-4 metre civarı gidiyo ben bagajada kapladım. Kapıların kapansa sesi çok güzel oldu toklaştı. Ses yatımı olarak çok azda olsa etkisi oldu rüzgar sesi biraz kesildi ama büyük bi fark yok asla. Masraflı bir uygulama değil kapı sesi için bile değer. Akvaryumculardada var aynı hortumdan Uygulamasıda çok basit. Bu fikir hoşuma gitti bende yapabilirim peki nasıl geçirdiniz yani ucunu geçirseniz ittirdiğinizde sonuna kadar gidiyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Bu konuyu inceleyebilirsiniz. Focus Kapı Fitilleri İyileştirmesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Senin işlemlerini ayrı konu olarak mı açsak ne tamamdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Eklemişsin, böyle daha iyi oldu sanırım İyi geceler Erencim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2011 vala sametcim bende bugün iştahlandım..........ama bulutlu bir izmir..........korkuttu hava durumuna baktım haftaya yine yağmur var.......mayıstaki bakımına kadar bekliycem.....siyahı en iyi sen tanırsın..........üzülüyor insan........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap