Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Bana ulaşmanız için 05423284071 yeterli . Bora bey sizin araçların kapı açma kolu zaten 3 renk değil miydi?sadece önler mi öyle. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sadece ön kapılar o şekilde, arka kapılara bi el atmanız lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Çok güzel çalışma elinize sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Üstündağ Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 benca vites topuzunu ısıklı yapp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Pekdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Abi gerçekten büyük bir emek harcanmış ama karşılığıda gayet güzel elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Bence de buna artık sanat demek lazım... Saygı ile izlemek ve tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Mk.3 için çalışmalar ne zaman başlayacak? Mesela DRL + Bi-xenon müşterisi çok... Bravo tek kelimeyle; Cem Bey'e katılıyorum; sanat bu ve Mk.3 için müşteri çıkabilir... =) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Teşekkür ediyorum.Rabbimin izni ile elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.Ahmet bey beklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp Şimşek Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Şaşırarak okudum yapılanların. Şahane. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salim Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 harika olmuş ellerine ve yüreğine saglık usta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Umut SELÇUK Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Merhaba st marşbiyel sedan için nereden temin edebilirim , yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap