Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2012 Focus 3'ün altına girdik Buyrun Resimler... Araç: 115 Tdci Style Sedan Aktif Ön Izgara Araç Beyni QR Code No Stepne Altı Alt Yalıtım Pütür - Sol Disk- Ön Motor -Kayış - Darbe almış karter Davlumbazsız Çamurluk Disk -Ön El Freni Silecek Suyu - Korna Focus 2.5 Hava Yastığı Ön Focus 2.5 Hava Yastığı Arka 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Buna nolmuşta öyle her tarafını sökmüşler ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Buna nolmuşta öyle her tarafını sökmüşler ki Parayı verdik sökün şunu dedik 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Elinize sağlık Yakup,başlık fordculukla pekişmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Parayı verdik sökün şunu dedik saffet üçüncü bile 0dan 100e de bu kadar sökemiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Şu şaseye tam anlamıyla pütür uygulamayı hala standarda bindiremedi galiba yarım yarım yapılmış hep.Hava yastıgı torbası acayip bir sert malzameden yapılmış.Çok güzel çuval olarak kullanılabilir.Bir tanesi elime geçti 15 lik lastiği içine alabilecek kadar büyüklüğe sahip gibiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Parayı verdik sökün şunu dedik Büyüksün admin. :nazar: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 3 resim için konu açmadım.. Buyrun Yeni Fiesta kesiti Bunlarda Focus III Trim İçleri - Focus Kapı içi - yalıtım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Birinde arka tampon yok diğerinde sac yok.. F3'ler çıplak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Geçen gün servisteyken yağ değiişmi sırasında fotolarını çektiğim alt takım resimlerini paylaşıyorum belki lazım olur yada merak eden vardır. 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 bende alt takım resimleri değince sünnet resimlerini koyacak sandıydım mazallah allahkorumuş bizi şükürler olsun.... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Ne var orada yaa, pek bi solgun görünüyor. Minik minik çarpı işaretleri var. :D Resimleri görememekten nefret ediyorum yaa, arkadaş sayfayı tam açsa nolur bu pc ler. Nasıl bir kısıtlayıcı var bunlarda ya. Göremiyorum. Göremiyorum. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Resimleri görememekten nefret ediyorum yaa, arkadaş sayfayı tam açsa nolur bu pc ler. Nasıl bir kısıtlayıcı var bunlarda ya. Göremiyorum. Göremiyorum. Ümit bu fotoğraflar için 30 yaş sınırı var zaten. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 dünyanın parasını alıyorlar , bir karter koruma yok , Allah korusun altını bir çarpsan komple çatlayacak motor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 bende alt takım resimleri değince sünnet resimlerini koyacak sandıydım mazallah allahkorumuş bizi şükürler olsun.... Aynı espriyi yapmaya girmiştim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap