ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 bu alt takım meselesi harbi fena. Şöyleki servise gidiyorsun usta alt takımları veya ön takımları bir kontrol edermisin deyince zaten bir gıcık bakıyor ustalar. Elindeki anahtarı ön takımlara şöyle bir yerleştirip abi bundan sonra işe yaramaz size yenisini takalımda diyebilir korkusu her an oluyor. Onun için kelimeleri dikkatli seçmeye çalışırım ön düzen veya arka süspansiyonlar deyince zaten anlıyor elemanlar. Elinde levye ve bijon anahtarı olan adama konuşurken zaten dikkatli olmak lazım :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Bu da defaten yazıldı, Motor alt kaplaması hem hava akışını iyileştirmek hem de motoru temiz tutmak için var. Darbeden korumak maksatlı değil elbette. Kaza anında burun deformasyonu sürecinde motor sürücünün kucağına düşmesin diye alta düşmesi planlanmış ve sağlam bir karter muhafazası bunu engelleyeceği için kullanılmamış, sonradan takılması da önerilmiyor. Son 12 yıl içinde (ki ondan öncesini de hatırlamıyorum) hiçbir arabamda muhafaza yoktu ve altta hasar olacak bir durum olmadı. Bu araçların zaten araziye girmek üzere yapılmadığı açık... benim eski focusta da yoktu ... Tabi birşey olması zor ama Olmayacak diyede birşey yok ... Özellikle istanbul yollarında ... netekim insanlar olmadığını duyunca şaşırıyorlar ... bende ilk lifte kaldırdığımda yuh dedim , arabanın burnu uzun ve biliyorsunuz spor yay takıp dahada alçalttık ... Ben baya korkarak gidiyorum bilmediğim yollarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 şanzıman`da,sızıntımı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 (düzenlendi) Evet bir yağ görüntüsü var gibi....... Kasım 16, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 şanzıman`da,sızıntımı var. Onu bende merak edip sormuştum yağ filtresini çıkarırken akan yağın sızıntısıymış.Şanzımanla alakası yok yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 iilk olarak bende o şekil`de düşünmüştüm,ama karter`den o kısıma yağ gelmesi biraz zor bence heleki üst kısımdan`da süzülme var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Var olan başlık ile yeni başlık birleştirilmiştir. Mevcut konuları inceleyerek başlık açmaya dikkat edelim. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Çift çıkış egsoz sistemi düşünüyorum şu sıralar ve bu fotoya rastladım fikir verme açısından.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 1.6 ecoboost versiyonu tabi bu. Dizelin sistem cok daha farkli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 1.6 ecoboost bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Her zaman dediğim gibi..Forumun son başlıkları ile bağlı kalmamakta fayda var. Son açılan başlık burası ile birleştirildi.Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Aslında gördüğüm kadarıyla bagaj korumasıyla stepne nin tabanı arasında mesafe var.Stepneyi az daha indirip bagajı derinleştiremezlermiydi acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Aslında gördüğüm kadarıyla bagaj korumasıyla stepne nin tabanı arasında mesafe var.Stepneyi az daha indirip bagajı derinleştiremezlermiydi acaba. son susturucuyu oraya koymayıp, biraz daha derin olabilirdi bagaj bence de sanki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Sakman Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 lütfen Arkadaşlar lütfen resme bakarmısınız. Resimde alt kısımda koruma olması gerekmiyormu. Baktığım her focusta var çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Resimde alt kısımda koruma olması gerekmiyormu. Baktığım her focusta var çünkü. Aynı motorlu araç olduğundan emin olunuz. Altları aynı değil karıştırıyorsunuzdur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap