Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 genelde tüm araçlarda sıkıntı olur.Aracımdan öyle yada böyle memnunum. imkanım olsa artısı cruise control olan bir focus kullanmak isterdim. Ne diyelim bunada şükür. oda olur zafer bey trend de bir kişininn istemiş oldugu tüm özelliklere karşılı veriyor,önümüzdeki dönemlerde daha iyilerini almanız dileğimle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zafer s. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 oda olur zafer bey trend de bir kişininn istemiş oldugu tüm özelliklere karşılı veriyor,önümüzdeki dönemlerde daha iyilerini almanız dileğimle iyi dilekleriniz için teşekkürler.ne diyelim Allah herkese nasip etsin. kazasız belasız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 walla kayınpederimde astra var otomatik.. kayınbirader kullanıyor genelde.. konya'ya gitmiştik, dönüşte o kullandı... daha ilk kilometrede "abi araba kaymak gibi kayıyor resmen astra'ya göre" dedi.. olayın özeti bu.. Açıkçası; astra, golf 6, megane, 307; hepsini arkadaşlardan yahut test sürüşü; deneme fırsatı bulmuştum ama bu "kaymak gibi gidiyor" kısmı gerçekten doğru kıyaslayınca... tabi subjektif bir bakış açısı da olabilir focus sahibi olduğum için... ama hissiyat ortada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metin gercek Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Arkadaslar merhaba...Nisan'ın son haftası kısmetse ford bayiiden ford focus 2012 titanyum +tekno paket araç aldım.önceki aracım 2005 golf'tü.inşallah bu araçtan memnun kalırım.lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.araç teslim alırken nelere dikkat etmem gerekir.cevaplarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Arkadaslar merhaba...Nisan'ın son haftası kısmetse ford bayiiden ford focus 2012 titanyum +tekno paket araç aldım.önceki aracım 2005 golf'tü.inşallah bu araçtan memnun kalırım.lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.araç teslim alırken nelere dikkat etmem gerekir.cevaplarınızı bekliyorum Forumda arama yapın lütfen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Arkadaslar merhaba...Nisan'ın son haftası kısmetse ford bayiiden ford focus 2012 titanyum +tekno paket araç aldım.önceki aracım 2005 golf'tü.inşallah bu araçtan memnun kalırım.lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.araç teslim alırken nelere dikkat etmem gerekir.cevaplarınızı bekliyorum Hayırlı olsun. Boya kalınlığını kontrol edin. Paspas isteyin. Halı ve plastik. Lastik havalarını kontrol edin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metin gercek Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Boya kalınlığı ne olmalıdır.araçlara göre değişim gösteriyormuş dediler Böyle donanımlı araç kullanan varmı acaba.. Araç bana 62000 liraya geldi.rakam olarak nasıl.araç 2012 ford focus hb 1.6 tdci 115 beygir titanyum smart+tekno paket gece grisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Boya kalınlığı ne olmalıdır.araçlara göre değişim gösteriyormuş dediler Böyle donanımlı araç kullanan varmı acaba.. Araç bana 62000 liraya geldi.rakam olarak nasıl.araç 2012 ford focus hb 1.6 tdci 115 beygir titanyum smart+tekno paket gece grisi genelde 150 mikronu geçmiyor orijinal boyolar ama bazen fabrika çıkışı daha yüksek değerlerde de çıkabiliyor ,ama dediğim gibi genellikle 120-150 arası falan çıkıyor ..Fiyat iyi gibi görünüyor geçtiğimiz temmuz ayında hb focus titanyum o.park opak renk 56500 fiyat vermişlerdi bana son fiyat,sizin aracınızında tekno ,smart paketi ve metalik rengi düşünürsek fiyat fena değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metin gercek Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Aracı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor.yazılım yüklenmesi yapılmışmıdır.malum imzaya attıktan sonra dönüş yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Paspasları alın, sonradan vermiyorlar paspasları.Tüm modüllerde güncel yazılımları yüklemelerini isteyin. Pcm modülünü güncelleyince 250 km kadar araç kendini optimize ediyor. Vuruntulu çalışıyor sübaplar vuruyor. O yüzden gereksiz güncelleme istemeyin bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Tüm modüllerde güncel yazılımları yüklemelerini isteyin. O yüzden gereksiz güncelleme istemeyin bence. Kafam karıştı, isteyelim mi, istemeyelim mi? Araç yeni üretimdir, bu nedenle güncellemeleri sorun çıkmasına veya ilk bakım ziyaretine bırakmakta yarar var. Önce bir araç yürüsün, daha ilk günden servisle bu konuda bir tartışmaya girmekten kaçınırdım ben olsam. Çünkü büyük olasılıkla güncel olduğunu, kontrol için onun için ayrı bir servis randevusu verilmesi gerektiğini falan söyleyeceklerdir. Hayırlı olsun tekrardan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Kafam karıştı, isteyelim mi, istemeyelim mi? Araç yeni üretimdir, bu nedenle güncellemeleri sorun çıkmasına veya ilk bakım ziyaretine bırakmakta yarar var. Önce bir araç yürüsün, daha ilk günden servisle bu konuda bir tartışmaya girmekten kaçınırdım ben olsam. Çünkü büyük olasılıkla güncel olduğunu, kontrol için onun için ayrı bir servis randevusu verilmesi gerektiğini falan söyleyeceklerdir. Hayırlı olsun tekrardan... Laz aklı işte saat 20:00'yi geçti mi iyi çalışmıyor. Bakımlarda vs güncelleme istendiğinde pcm'yi güncellemiyorlar adaptasyon süreci sıkıntılı olduğu için. Pcm beyni fonksiyonlarında sorun yok ise demek istemiştim orda. Yani yüksek vuruntulu çalışma,çekiş düşüklüğü, ilk marş zorluğu vs gibi enjeksiyondan kaynaklanabilecek sorunlarda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap